Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2024-08-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2024-08-10

Kedves Napló!
Ma szombat, 14 óra 08 perc, 32 fok (a szobában nem is tűnik fel, hogy kinn ilyen meleg van).
A mai nap. Reggel szokásosan felébredtem 04 óra után, pihentem majd 05 óráig, majd felkeltem kávéztam, kicsit családoztam, majd apu hívott, majd elmentem a szüleimhez, megpucoltam egy nagy halacskát, amit apu fogott nekem (szeretnek, ami csodás, szeretném, ha sokáig megtennék és büszkék lehetnének rám). Barbnak vettem két dolgot (szeretném, ha örülne ezeknek, tudom, hogy vágyott rájuk, nem kerültek sokba, de szeretett volna hozzájutni, szeretném, tudná számíthat rám). Andrist útjára bocsájtottam (szeretném, ha szeretne és érezné, hogy én is szeretem).
Itthon a mosógép tette a dolgát a szokásos hétvégi menettel.
Andris szépen rendbe tette az erkélyt (én nem lennék erre sem képes). Bazsalikomot szárított az aszaló, jó lesz télire.
Lassan 14,30 óra 30 lesz.
Ma pesztós tésztát ettem sajttal, 4 vagy 5 fügét, egy barackot, egy kávét ebéd után. Úgy éreztem falási rohamaim vannak, de tudom, hogy a stressztől, aminek nem kellen, hogy legyen.
18.00 órakor lesz egy 'megbeszélés' egy étteremben, ami miatt stresszelek, pedig semmi okom rá. Nem a főnökeimmel, nem családtagokkal fogok beszélgetni, hanem 'csak' meg akarnak ismerni. Valójában én nem akarok megismerni senkit, de ügye társadalmi szokások köteleznek, aminek eleget kell tennem. Majd kedvesen mosolygom és próbálok csak jelen lenni. Kérdezek és így nem kell beszélnem, mert tudom, hogy bőbeszédűvel lesz dolgom, aki szeret beszélni. Ki kell bírnom, ki fogom bírni... Semmi sem múlik ezen, csak társadalmi elvárásnak teszek eleget, amit még gyakorolnom kellene, de neem akarom, így stresszel az ilyen. Smucik is vagyok és pénzt is sajnálom költeni az ilyenre, de ez van, az elvárások, nem baj túl leszek rajta remélem mihamarébb.
No hajrá mai nap!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat