Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2024-08-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2024-08-24

Kedves Napló!

Ma szombat, 11 óra 54 perc, 34 fok, de még emelkedik a hőmérséklet, elméletileg 35 fokig, holnapra max. 38 fokot ígérnek (ezek szerint még itt a nyár, lehet, hogy azért húzza az időt, mert még nem nyaraltam az idén, hu akkor sokáig fogja húzni, mert nincs tervbe sem véve).
No nézzük a mai napot, Andris elment 'a házhoz' dolgozni, Barbi művészkedik jelenleg a 'kurzusának' a festést veszi át, ez lesz az utolsó hétvégéje, biztos jó lesz neki, bár tegnap és reggel gyengélkedett, fájt a hasa.
Velem mi van? Nekem itthon a házi munka (húú, de nagy falat), kicsit összepakoltam Barbi szobáját, csupán porszívózni, ruháit rendbe rakni és portalanítani kellene(kellene!). Nagy szoba még romokban és a többi helyiség is.
De mit csináltam eddig, délelőtt családoztam, 11 óra körül elmentem ételért. Nem főztem, magamnak egyedül minek. Szarvas pörköltet készített az egyik kedvenc szakácsom (isteni ízletes pörkölteket tud készíteni, ahogy én kedvelem, csak pici sót szoktam még tenni rá, de pont annyira főzi meg a husit, ahogy én kedvelem, se nem túl, se nem kevésbé, annyira tudja, hogy hogyan szeretem és képes is rá elkészíteni. Nem itt vidéken lenne a helye, hanem nívósabb helyen, de remélem jól megfizetik, mert nagyon tud!!!), tehát megérte.
Már 11 órakor megettem az adagom felét, most egy hideg kávét iszom, kaptam instant frappé kávét, ebben a pokoli melegben jólesik. Kicsit még ejtőzöm előreláthatóan még 10 percet és folytatom az ingatlan takarítását. Elméletileg 16 óra körül jön vendégünk Dani, addigra rendnek kell(lene) lenni, de még nem látok a rend/tisztaság végét. Jó lenne a nagyszoba függönyeit is kimosni addig (álmodozol Ditte, hogy arra is lesz időd?).
Összeszedem magam, volt fantasztikusan finom ebédem, és hozzá ízletes kávém, szedd össze magad Ditte, várnak a feladatok, HAJRÁ!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat