Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2024-08-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2024-08-05

Kedves Napló!
Ma hétfő, 6 óra 21 perc, 17 fok.
Mi minden történt, amióta nem írtam? Tanulok 87%-osan, végigvettük Barbbal az online tananyagot, a záróteszt nekem csak harmadjára sikerült, Barbnak kilencven valahány százalékosan azonnal. Barb alig tanul és ügyes. Úgy gondoltam, hogy még az augusztust végigtanulom, hogy a tesztjeim közelítsék meg a 100%-ot (nem tudom, hogy egyszer fog e sikerülni annyira jól, de én már 90% felettinél is elégedett lennék rendszeresen. Tegnap előtt pld. volt olyan is, hogy egy ponttal lettem csak jobb a sikeres vizsgától, tehát még van mit tanulnom. Kérdéses még, hogy a vizsgára ilyen tesztek lesznek-e vagy valami új dolgokat is bedobnak (képesek rá).Elméletileg elsőre nem szokott sikerülni a tanulóknak (szeretnénk ezt megcáfolni). Vannak olyan beugratós kérdések, hogy lehetne ez is, az is a válasz, tehát kell a 90 feletti tudás. Most az elméletre tanulok, majd a gyakorlat jön, amitől is rettegek, de első az elmélet.
Összeszedem magam, újabb hét, egyedül leszek, kolléganőm szabin van a héten. Érdekes ő kivehet egy hetet egyben. Nekem havonta két nap jár, amit ki kell vennem. Persze, most, hogy egyedül vagyok, a főnök megkért, hogy segítsek be egy másik kolléganőmnek, mert rengeteg a munkája (nekem is sok van, érdekes soha nem segít be ő nekem, viszont nekem be kell).
No meg is nézem, hogy nyertem-e a lottón:) Nem bírtam ki, még mindig van egy heti lottóm, egy mezős, ami reményt ad.Tudom, hogy nagyobb az esélye, hogy egy meteor eltalál, minthogy a főnyereményt megnyerjem, de még nem vagyok annyira érett, hogy ezt belássam. Tudom arra is eljön az idő, hogy elérjem azt az érettségi szintet, hogy belássam nem érdemes lottót venni. De még ott tartok, hogy különlegesnek érzem magam és azt gondolom, hogy igen én leszek a következő lottó főnyeremény nyertes. Tudom, hogy erre az esély kevesebb, mint az, hogy egy meteor eltaláljon... Telik az idő, öregszem és még mindig többet szeretnék kihozni magamból, bárcsak hamarébb rájöttem volna erre, de nem voltam elég érett rá, ahogy most a lottó nem vásárlásra.
No hajrá Ditte, szedd össze magad!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat