Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2024-08-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2024-08-21

Kedves Napló!
Ma szerda, a hét első munkanapja -ünnep miatt volt munkarend áthelyezés-, 6 óra 32 perc, 21 fok, de ígérnek 34 fokot is.
Nehéz ebben a kánikulában. Tegnap délután csináltam tesztet is az elméleti tananyagból, nem sikerült, rájöttem, ha kánikula van és iszonyú melegem van, akkor nem sikerül a teszt. Ma reggel egy gyors tesztet megcsinálok, munka után egy számítógépes hosszabb tesztet is, jó lenne még este is csinálni...
Mi minden történt az ünnepek alatt? Nem nyertem a lottón, de ami késik az nem mindig múlik. Teli hold van (mi köze a lottónyereményhez nem tudom, de ez van).
Elméletileg ma nem kell főznöm, jut holnapra is. Holnap kell főznöm, egyszerű tésztás valamit tervezek. Nagyon-nagyon meleg van a konyhában is. Augusztus 20-án szoktunk kenyeret is sütni, idén kimaradt, nekem semmi hangulatom nem volt hozzá. Tegnap délután-este készítettem tésztát is, spagetti szerűt, jó lesz az.
Hétvégén volt tárkonyos-citromos tyúkhúsleves és rizseshús. Tegnap Andris sütött halat és saláta, valamint kenyér volt hozzá. Sokat ettem, mert Dani nem ette a halat, illetve csak egyet evett és vétek lett volna kidobni. Apu fogta, szép ponty volt.
Ma reggel edzettem, múlt héten nem igazán edzettem, mert reggel munka előtt mindig volt itthon valaki, ilyenkor nem szívesen edzek, meg is látszik rajtam.
Csináltam a szokásos havi elszámolásomat, így 21-én a júliusit -ami késik, nem múlik-, volt pici megtakarításom, el is költöttem Barbival egy webáruházban, fekete kardigánt, fehér blúzt vettem. Izgulok, hogy méretben jó legyen, és még Barbinak vettünk pár dolgot (kettőt), ő nem akart ruhát, mert alig fér el a jelenlegi ruhatára most is. Igyekszem spórolni -igyekszem, de nem mindig megy-.
Összeszedném magam még egy gyors teszt, nem biztos, hogy végére érek, de max. délben folytatom.
Hajrá mai nap!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat