Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2024-09-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2024-09-27

Kedves Napló!

Ma péntek, 17 óra 42 perc, 27 fok, reggel meg 8 fok volt (hajrá időjárás).
Mai napom az alábbi volt mindeddig:
Reggel álmosan ébredtem a telefon ébresztőjére, zabkásás reggeli, minden mag nélkül, mert tegnap felsértette a fogínyemet valami magocska. Jólesett a kávé, amikor iszom az a napom egyik jutalom bónusza. Mivel felkeltem jutalomért járt a kávé. Délben májgaluska levest ettem és egy picike currys tésztát, picuri hússal. Ezeket tegnap készítettem. A levesből már tegnap este ettünk, a husit pedig elszámoltam, ezért lett kevés. Majd pénteki munkarend szerint dolgoztam.
Munka után megettem 7 bombont, mert Barb azt mondta, hogy megehetem, ő már nem kér belőle, nagyon bánatos voltam ezért fogyasztottam a csokit és talán a pici ebédtől éhes is voltam.
Volt ma egy érdekes telefonhívásom, amire nem is számítottam, de jólesett nagyon. Nem mentem nagyon bele, mert lemerült a telefonom a töltőm meg a munkahelyemen volt és ebédidőben történt a hívás... megírtam sms-ben később, hogy lemerült, de mivel éppen dolgozom nem tudom visszahívni (nem tudom megsértődött-e, de ez van/volt). Talán jövőhéten visszapróbálom hívni, majd látom.
Ma itthon mostam (mosógép tette), takarítottam (porszívó tette). picit pakoltam (nem bírtam nézni a megszáradt ruhákat csak úgy várakozó állasban, ki kellett vasalni és el kellett pakolni). Most is mos még a gép, valószínű, hogy szárító programra teszem, mert rengeteg a büdösbogár, poloska, tele mennek a száradó ruhák, nem akarom, mert már megy le a nap és tele lennének. A Barb szobájának az ablakát átfújtam poloskaírtóval, mert a huncutok az ablak és a szúnyogháló közé is valahogy beférkőznek, pedig nem lukas a szúnyogháló, hihetetlen, de igaz.
Holnapi terveim:
Ebéd nem főzése, ebéd hozása (kedvenc séfem ismét finomnak ígérkező ételt ígér, remélem jut nekem is belőle, a remény hal meg utoljára).
Folyton éhes vagyok, nem tudom a súlyomat, mert lemerült a mérleg. Próbálok keveset enni, nagyon jó lenne 3-4 kg-ot fogyni. Éhes vagyok szénhidrátra! Még szerencse, hogy nincs fogamra való itthon, elmenni pedig nem akarok. Éhes vagyok. Van kifőtt tészta, pici hús és leves is még, meg kenyér, jaj Ditte ne hízz, elég kalória volt mára már.
No hajrá mai nap!
Nem sokáig leszek már itthon egyedül, nemsokára jönnek a többiek is haza, hajrá este!




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat