Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2007-08-30Temetés...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2007-08-30Temetés...

Ma temetés volt.Reggel volt a mise.az nem volt olyan rossz.délután temetés.egyész temetésen az járt a fejemben hogy elbasztam a Mama utolsó kívánságát.
Volt 1 vereselős emberke.Mondogatott mindent.szegényt Papának úgy beszélt,mintha Ő lett vna a Mama.Utálom ha valaki azt hiszi tuggya mit akar a halott mondani.amikor a gyermekeim és unokáimhoz ért,én nem bírtam.Pety se.Sírtunk.ez sok lett.most is könnyezek.amúgy minnyá vége ennek az elbaszottul xar,gennyes rohadt napnak.Eccer azt mondta a mama, h azt ceretné,ha a temetésénaz Áve César menne.Mikor a temetésről beszéltünk,nem mertem előállni ezzel a mondattal.A temetésen is ez volt még ami könnyekig fakasztott.aztán mikor már beásták a gödröt,és már ott volt anyja és apja fölött,akkor...Megszólalt...AZ ÁVE CAESAR!Megkönnyebbültem.De naon sírtam.Beteljesedettt sorsa.megvolt utolsó kívánsága.DEe nem kéne sírnom.Már lassan 1 hete halott.Csak most helyezték nyugodalomba.és...őszinte leszek:Már felkészült fél éve a halálra.És a végén már élettelen állapot környékén volt.nagy megkönnyebbülés kimondani ezt.
Olyan jól esett sírni,mikor meghallottam azt a dalt...
olyan cép volt...de ennél az alkalomnál...sírató.
mosz töröltem le könnyeim.nem a Nagyira gondoltam.Nemtom mé,de az jutott csak eszembe,hogy olyan szép volt a dal.A mennyekbe jutás zenéje.NEM BÍROM!
És nem poénból írom,de ha meghalok,végrendeletbe hagyom,hogy az ilyen verses kántár ne legyen.ha kell én leírom az érzésim bárki iránt.de nem sirassa a gyerekeimet...
idegesítő és xar nap volt ez,melyet őszintén szólva lexarok.nem azért sírok mert temetés volt.de az a zene...tévedtem.a megnyugvásomat jelezve sírtam...sírok.
utálom,hogy leírom mit éreztem,de az igazságot nem monmdhatom el(mással kapcsolatban nem ehhez a témához).Úgy kivok,h ordítást jelezve leírnám az igazat.De csak 1 számomra fontos LÁNY lelkébe okoznék zavarodást.És már én ís xarul vok,nem hogy még Ő is sajnálja magát,h



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat