Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2012-05-30 Don't Let Me Go

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2012-05-30 Don't Let Me Go

-Buta vagy.-Szóltam hozzá a lányhoz miután majdnem 2 hónapig még tekintetet se váltottunk. Miért döntöttem úgy hogy végül hozzászólok? Szivesen mondanám hogy volt valami titkos ördögi szándékom, de nem így volt. Felszálltam a buszra, és ő is megjelent, szokásához híven. Leült, pont mögém. A busz elindult, és én nem tudtam nem észlelni a jelenlétét. A busz ablaka nyitva volt, a szél befújt, nekem kellemes volt, de tudtam hogy őt megőrjíti. Felé fordultam, aztán vissza, és becsuktam az ablakot. De emésztett valami.Fogalmam se volt miért, de úgy éreztem hogy valami ki akar szakadni belőlem. Így jutottam el odáig hogy hozzászóljak, annyi idő után. Miért volt ez a nagy némaság? Megfontolt embernek vallottam magam, így aztán mindig mnident úgy intéztem ,hogy azt később ne bánhassam meg. A legtöbb dolgomat így is intéztem, de nem tudtam évekre előre tervezni. Így hát amikor szakítottam ezzel a lánnyal, az azt követő fél évig ez egy remek ötlet volt, az élet egészen rendbe jött, még ha ugyan úgy túlságosan is közeli kapcsolatot ápoltam vele. Ez a szakítás pontosan 1 nap múlva lesz egy éve. Tökéletesen helyes döntés volt, hogy így tettem, csakhogy telt múlt az idő, és úgy alakult hogy szükségem volt rá, és ő cserbenhagyott. Ennek már majdnem 2 hónapja volt. Azóta rá se néztem. A lány felől kérdezett, akivel a dolgok már nem is eshettek volna jobban szét. Muszály volt hozzászólnom, és csak néztem. Hosszan. Kénylemetlen volt ez az államnak, lévén az ülés támlájának támaszkodtam ,de nem ezért kérdeztem hogy mellé üljek-e. 2 perce beszélgettünk, és máris azzal támadott, hogy ő neki ez már nem tart, ő már úgy dolgokba kezdett meg amik en keresztülment, szóval ne üljek oda. Ez mind szép és igaz lehetett. De nem volt az. Tudvalevő sok időt töltöttemezzel a lánnyal ,ezért tudtam hogy zavarja a nyitott ablak, pedig nem közvetlenül mellette volt. Így aztán azt is tudtam, hogy sok minden zajlott le a fejében. Azokat a mondatokat nem nekem szánta. Azokat mindet magának szánta. Rendbe kellett szednie magát. Én pedig néztem tovább. Nem tudom mit reméltem amikor hozzászóltam, és nem tudtam hogy is hat rám hogy ezt mnodta. Csak néztem tovább. Elvégre 2 hónapig csak a fejemben láttam, és teljesen másnak tűnt. Még néztem egy darabon, de már csak ennyit mnodtam:
-Hát akkor mégse ülök melléd.
A busz továbbment, egyenesen a megállóm felé. Ő pedig csak ült ott, kavargatva a gondolatait.Ekkor furcsa érzéstört rám. Elégedett voltam. Hónapok óta nem tudtam róla semmit. De tudnom kellett, így a saját fejem adott válaszokat, mindig a lehető legrosszabbakat. Most, hogy megtapsztaltam hogy hiába akart megváltozni, mélyen ugyan az aki volt, már kitisztult a kép. Pont erre volt szükségem, hogy rendezzem a gondolataim.
Újult erővel kezdtem szedelőzködni, ugyanis ideje volt leszállni. Mielőtt leszálltam volna felé fordultam, és ennyit mondtam:
-Maradjunk annyiban, hogy buta vagy.
2012.05.30.



nem eredeti címe a számnka ,de jobb mnit hogy never say never...
REggel beszélni kezdtem vele.könnyne jött könnyyen ment ,úgy tűni khogy bármi is volt ez emesével ennek már lőttek, ahogyan egyszercsak belecsöppentem msotugyan úgy be is fejezem, ha volt mit elkezdeni és van mit befejezni, elkösöznéskor már úgy lett volna hogy semmi én meg úgy...hát kb akkor úgy leesett hogy ez úgy...ez úgy már nincs vagy én nemtudom.... de nem hibáztathatom én is meg vagoyk zakkanva....megint nő nap volt... Már ott éreztem ahogy a donátával beszélgettem épphogy beszélgetni kezdtem... mindenki a maga kis részét.. fanni a maga kis csendmegtörését, esztivel épphogy csak találkoztunkegy másodpercre, szonjával éppen csak hogy ránéztem, zita csak megbuzergálta a hajam, emsével ez a haldoklás és barbival h holnap kávészünet...A Donátareggel zenét mutatott és belecsapott egy gumit a hajamba, emesével meg...ez az egészm intha rosszi ránybam enne de ismételten próbálom a másik irányba átcsapni ezt az egészet...honlap elsz egy éve.... fasz kvian, ha vki ekkora genynya hát olvassa, nem tudok mit tenni, nme mnodhatok le 5 évről.... nyílt ember vagyo amradok próbáloklenni és ha vkinek ennyrie fontos hogy az éeltembe kukacoskodjon.... hát akkor legyen neki, végre össze kell kapnom magam....mi történt pontosan... minden tök jó volt még pnéteken aztán... aztánjött ez a pár nap.... hiába ha ez a viharosvalami elveszik akkor...nos akkor egedül maradok, bepersze abarbival elbeszélgetekmeg talán eszti segítene de.... totál elegem van ebből a tanévből, lenne már vége és akkor ihenhetnék ésez mnid már mögöttem lenneé s megnyugodhatnék emrt ez...ez nekem már nem megy... bírtam emesét mniden jó volt mostanra meg az egész úgy.... az én hibám de akkor is.... amint mniden rosszra fordul eprsze hogym áris kapszkodok, ez az én bajom...az a kuki is rámír dehát most mit tegyen, ha neki erősködnie kell akkor erősködjön, vmi trükköt próbált elhinteni de sztem csak hülye ha azt hiszi hogy engem ez az egész átver, mniden esetre xar... Ez már egy south park epizódért kiált, habár.... ez az egész elkerülhetetlen meg megérdemelt volt meg bármi is jön a karmának elk ell kapnia és jogos és-és....és reméle mhogym inden rendbejön emeséve laztán folytathatom mert mi mást tehetnék.... az éeltnek mnidig meg kell mutatnia hogy nem véletlenül csinálom amit csinálok...mi mást tehetnék....
írónak kell lennem, ez az egyetlen dolgo amihez értek... és pont meg hozzám... tudnék szlatóüni de az csak egy pillanat, lehetnék hangszerenvalami de orchestra nélkül semmi...elhetnék festő agy bármi, de én ehhez értek...ez tesz boldoggá.... az éelt mnidig dob egy labdát ha már beléd rúg, ez az univerzum körforgása, bármennyire is fáj.... nincs ss rosszabb mnit számításon kívül hagyni valamit... nem teszem ki mniden novellám, elvégre valakinek muszáyl be genyáskdnia és elovlasnia, és akkor mni fognak egyszer majd kiváncsian lapozgatni.... kell egy álom, és talán el is érhetem, elvégre.... mnidenki ért valamihez, csak legyen hű hozzá....



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat