Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2012-08-13 Come Back Around

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2012-08-13 Come Back Around

I've been desperately thinking abot all that stuff that got left behind in what appears to be the empty hollow of a once bursting asteroid and... All that shit that should be here to make my every day a bit more paniful and yet a bit more satisfying, to see that... I dunno what it represented is goneand now I can make it a part of my new life if that even makes sense I mean.... I gave her that medalion and I never saw it again.... w e broke up but I didn't mnid but that....that free calling thnig makes me relaise that... This shit's done.... Not only because she forced herself into it, notonly because she went ahead with a lie and called me a piece crap in every possible way, making everything I've ever done for her worthless... But because there's backup...The moment they got together There was free calling.... possibilities to sleep over, all that crap... It's support. Support I didn't needed because I never wanted to make tings this serious, and I guess i made her a scar, when my final cue was:" this is way too serious for me". So the moment it got that serious She just wont let go no matter how much it sucks but.... It's not the realtionship this time....It's not even her....It's that medallion and that sweater, all those things that would serve like last final wires of electricity for some billboard saying "hope". But even though her parents and basically no one else likes that axe faced dude, Axe Face's parents are there to shut the power down so those wires just stay there, useless....I want those damn wires, if I won't ever be able to have that lying woman who was wrong for all the right reasons.... She wasn't no angel and I was hiding stuff and I want to hold on because She's far from perfect, but I deserved her...... I deserved all those big mistakes, all those made up lies about not smoking and some never was kid.... I'd like to think of it as some cranky old car way past it's age.... but I'd still love that car.... put a new engine in it, change the headlight all you want, it'll still be the same car except... It'll be just perfect.



elegem van az egészből elgem van hogy annyira jó volt nme találkozni azzl aa menthetetlen baromsággal nme udni róla és nem szívnivele és annyira szar találkozni azzla mennyire el van baszva mniden..... annyira elegem van...annyira közel voltam ahhoz hogy elhiggyme hogy kijutottam...annyira nme tudok hinni ebben...két tűz között vagyok.... varzslat kell nekem.... egy kibaszott döntés... Álmodtam és miden....mniden rendben voltm ert ez...ez hiába jött vissza ez nme vezetett semmire.... és amint...amint elkezdődött csak rosszabb lett... elegem van.... elegem van az egész baromságból... mnidig elegem van... ez a jeligém lassan.... totál elbasztam mnident azzal hogy nem azt tettem amit akartam.... miért nme tudok leőlni és oroszlán büszkeséggel megpusztulni... partra vetett hal lettem.... emesével msot....mit várok..... nem fog kijönni ide és nme fogunk szenvedéylesen közösülni egy jót.... ahogy is csak azért sétál be a képbehogy szarul érezzem magam fogalmam sincs miért de reménykedni má lusta vagyok.... el ekl ennek múlnia.... nmem reménykedek a pnétekre elfoyltom a hangot aki azt kiabálja hogy hééé az egybuli so knővel óhh ugyna már rólam van szó.... tököm televan már ezzel az egésszel, semmi se kark megjavulni és kurvára nem értem miért... talán... talán annyira sokat bántottam meg tavaly azzal hogy tt voltam de nme voltam hogy...hogymost egésznyáron magányos legyek hogy haragudjak az életre.... hogy fylamatosan pofont kapjak azért mert nem bírtam....nemlehetek vboldog.Nem teli kle a 7 hónap nme jönnke rendbe a dfdolgok nme jön ivssza senki és be se sétál. El.Van.Baszva.Az.Egész. Hiánzik valak iaz éeltemből és nem fog belesétálni. Nemfog. emnemnem. Túl jó az hogy szenvedek valamiért.... talán mert kihasználtam nemtudom...jobb ha nem gonodlokdok ezen...jobb ha azt reméle mhogy többet nme találkzok vele és próbálok meglepődni amikr igen, ha a medálomat már rég kidobta és a pulcismat rég felégette ahogy az emse nem akar velem találkzoni és csak kínosság lesz és ahogy a bulin is cska ülni fogok és várni. Ez van és minél előbb elfogadom annál jobbl esz. Bazdm,eg. tizenharmadika van. 5 hónapja vagyok 16 és éppen feladom. Éppen elfogadom a tényt hogy az életem szar mert valamiért szenvednem kell sé kezdme jól érezni magam. Kezdem elfogdni hogy belém kar rúgni hogy semmi se lesz jobb nyugdtan fennamradhatok és nem siethetek sehova mert ki a faszt érdekel mi van velem.... ki a faszt érdekel hova tartok, ha tartok egyátalán bárhova és nme csak ülök egy rossz hullámokkal vert csónakba, kit zavar.... jöhetnek a barátaik csak elküdlöm őketm ert sokat várok tőlük hülyetnek a kedves lelekek mert egyből többet remélek és jöhet a tapsztalat, annyira sok remnényt láttam ebbe a náyba és annyra úgy érzem hogy lepocsékoltam és el is fogok még majdenm 3 hetet. Ez van.

tudod mit? ne az a sok meber bassza meg. Ne is ő bassza meg . Ne is az a so krohadk bassza meg. Én basszam emg. ÉN baszóggyak meg. Senki se kérte hogy azt reméljem mniden rendbe jön és senki se mondta hogy bárm is jönne majd. Senki se mnodta hogy bármelyik sarkonl ehet alaki. Basszam meg. Én tartottam amgamban a hamis reménykeet. és fasz kivan. Borostásodok még 3 hetet. nincs miért nem borostásodonm. faszo maz egészbe. basszam meg. ezt már én sem gondolom komolyan. valamiért már most fel akarok holnap kelni. em akarok többet csalódni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat