Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2012-09-17 No Tears

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2012-09-17 No Tears

Naívnak kéne lennem. Elfogadnom hogy ha ő az igazi, akkor én nem vagyok semmi. Próbáltam változni.
Két hetet kellett volna kibírni. Két hét áés lett volna egy remek nyaram. Két hét alatt mnident elvesztettem, és három hónapig szenvedtem maitta. De azt hiszem fel kéne adnom. Kapja be a remény és kapják be az álmok, és ha már itt tartunk kapd be te is. Mert ennyi lenne. Ez volna hát az élet. Fel kell hát adnom.Nehéz. nehéz elfogadni hogy ennyire jelentéktelen legyek. Nem azt várom hogy én legyek az életed mozgató kapocs, de azért így betteni a viszlát részlegre az nem járja. Rád se nézek. Egy ponton túl vicces. És mnidezt két hét miatt. Bár ez nem meglepő. Volt már hogy egy este maitt szenvedtem hónapokat. Volt hogy egy jóért szenvedtem heteket. Volt hogy mniden jó irányba tartott, de mégis rossz lett egy perc alatt. Erre volt két hetem. Hol és mikor? És mitől vonhatsz le ilyen léptéjű következtetést? Biztos megvan rá az okod, biztos van mindenre. Az ok hogy nem söpröm be magam a szőnyeg alá és tűnök el örökre. Ez biztos jó megoldás lenne. Ezt akarom csinálni? ó dehogy. Akkor miért ezt csinálom? Mert nem igazán akad más váalsztásom. Jó itt és rossz otthon. Jelenleg. Hogy lehetne bármi más. Egyszer. EGyszer akarom hogy pont klappoljon minden. Egyszer elhinni hogy a bármi csak jót foglal magába, és hogy bármi lehet. Nem tudom miért nem lehet így.


Annyi mniden hiányzik... A napsugár, a sör a boci betérőbe... az a délután... a gondolatától is bodlog vagyok ,az egy igazi hétvégi nap volt, csodás votl a maga pompájába, valahogy imádtam... annyira más volt mniden... annyira sötét msotmniden.... a fasz kvian meg kell innom a kántorral eggy sört. De úgy igazán. Túl sok a mű érzelem a mű gondolat, megiszunk egy sört...jó volt a mai nap.
Nem indult jól. eGész nap rá se néztem. A tekintete is mérgező volt, reggel a barbival találkoztam, és mondta hogy... hogy kielemezte az egész kapcsolatunkat, és hogy az a faszi a nagy ő.... hát ez eléggé megtette hogy bassza meg.... az egész... ő is berény is, úgy minden. Kerültem is, rá se néztem. Amikro az utamba állt se. Betett ez az egész, irodalmon mnitha utaltam is volna, bár ott nagy jedi voltam, kónya szótlan maradt, petrarca versei pedig jók. töri, nem feleltem megúsztam, gépírás kifárasztott, 7. óra tesi nem volt olyan gyilkos, német unalams földrajz körmölős kémián nagyon jókat nevetgéltünk. Aztán a kávézás, előtte vettem feltöltőt. Működi kaz öngyújtóm, fuck yeah. Mindig akartam egy ilyet. kávézás, soakt beszélgettünk, vaníliás kávé. Aztán megálló. Mindig amire legkevésbé száímtok. Ki votl ez? Fanni bazmeg, eszembe se jutott. Kis pillanatnyi ijedtsg ,aztán rájöttem hogy minek. Nem zavart. Ott 8 méterezett, de nem zavart. sé ez kurvajó érzés volt. Rá is nézte, magam módján, semmi. Végre túl voltam ezen. És egy pillanatra hálás voltam emesének. Hálás voltam ezért az egész fájdalmas szarért. Végre túl voltam rajta. Végre nme zavart már többé. Kurvajó.


Nem ismétlem magam eleget. Érdekes dolog az élet. Túl érdekes. A fájdalom egy nagy billiárd meccs. A fájó dolgok a golyók. Sokat szenvedünk. de bármikor jöhet egy másik golyó, kiütve az előzőt. Fáj? Kurvára. Jobb érzés? Sokkal. A tudat hogy akármennyi hónap, élmény és tett van mögöttünk, ha eleget szenvedtünk, már nem fáj. Nem tud fájni, túl vagyok rajta



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat