Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2013-11-30 Wings

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2013-11-30 Wings

És ez se számít. És ismét győztél, én aratóm, én ördögöm. Csak szeretetet akartam. Egy kis jelét, annak, hogy talán most az egyszer nem él vissza a sors a reményemmel. És visszaélt. És fájt.

Végül minden kurvára értelmetlen és az élet és a sors és a karma nem más mint egy halom köcsög gyerek akik elbújnak egy fa tövében és amikor a leginkább azt kívánod hogy ne jöjjenek előbújnak és félholtra vernek de az életet élned kell így jönnek és éled tovább a szar, reménytelen elbaszott kis életed remény nélkül, tudva hogy legközelebb ugyan ez lesz, így már reménykedni se mersz.

Mondjon mindenki amit akar. hogy nem lesz szerelem egy hét alatt hogy nem ismer és hasonlók. én reméltem. másfél kurva év után megszerettem valakit és le se szarta hogy létezem. és fáj. és nem lehetek az aki egy éve voltam. mert akkor megint magamra hagynak mert basszák meg. csak egy kurva hétre mertem remélni hogy vége lesz. hogy véget vetek ennek. de nem. minden értelmetlen. én csak véget akarok vetni ennek. én csak boldog akarok lenni. azt akarom hinni hogy szeret még valaki. hogy lehetek még boldog. hogy véget érhet még ez. és ma hittem benne. és ma fájt. és fájna holnap is. nem tudom mit. faszom az ihletbe. nem éri meg. inkább legyek baszott ihletmentes pár hónapig csak legyek végre boldog. nem bírom már ezt. nem élet ez így. csak fáj és fáj. és nem megy. ott van... ott vagyok... és semmi.. dolgozd ezt fel. egy lány aki olyan mint én... és semmi... és mit mondjak neked? írjam ezt le hogy megint megund a siránkozásom? nem írom le. nem írom le, mert félek. Félek hogy megint megunod, törődés ide-vagy oda. mert ha ezt kiengedem magamból neked, akkor arra várok hogy támogass. Ha pedig erre nem vagy képes, akkor kurvára nem kellene ezt olvasnod. Mert kész vagyok. Reménytelenül élni az egy dolog. De reményt szerezni majd elveszíteni.. az teljesen más. Az sokkal de sokkal rosszabb...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat