Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2017-01-03 Shooting Star

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2017-01-03 Shooting Star

Tetszik ahogy az I Better Be Quiet Now egybeolvad az őszi city buszozással hazafelé. Bármennyire is kellene fájdalmasnak lennie, valahogy egy szép emlék lett belőle. Igazán őszinte fájdalom, sebezhetőség... Olyan ritka hogy tisztán érez valamit az ember. Még mindig jönnek-mennek a szörnyű gondolatok, de legalább nincs milyen alkalomhoz kötnöm, minden csak teljesen üres találgatás.
Fannira gondolok, és arra ahogy egy nap nem beszéltünk többet, majd egytelt négy év. Ugyanúgy középiskolás volt, mint én, ugyanúgy voltak mindenféle napjai, de egy ponton túl nem gondoltam rá többet. Egy ponton túl beköszöntött a közöny. Ez a legijesztőbb. Amikor valakinek régen minden napját tudtad és tudni akartad, egy nap nem mesél többet. Egy nap már találgatni se tudsz, és egy nap már nem is gondolsz bele, hol lehet épp. Persze ha nem volt tényleg fontos, ez egy könnyű átállás. Ellenben ha fontos volt... És így jutunk el ide. Már tippem sincs, pedig érdekelne.

S lassan már istenségként gondolok rád

Valami részeges vers része volt ez, de meg kell írnom a többi részét. Ezt is új, egy sor köré írok verset. Általában csak az első sor szokott meglenni. Mondjuk mikor írtam utoljára verset... Szeptemberben, az még tűrhető.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat