Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2012-10-10 But,Honestly

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2012-10-10 But,Honestly

Egy nagyon fura megvilágításban, de ez egy nős nap volt. Emese rámírt. Pedig azt se tudtam hogy netet is szültek. Érdekes a heti ciklus, mintha repülnék, hihetetlen mintha még hétfő is alig lenne és szerda. ÉRdekes hogy ma még aszondom ohh még nem írtam semmit hát hoppá, holnap meg majd azl esz hogy jaj még nem írtam semmit miez. A barbit konkrétan eljegyeztem. Dehát ha egyszer megbecsült.... reggel. Buszra fel, be iskolába. Sok kis lyukas órás elkísért, pl a tomi. Na de akkor befele, zenét ki, a szokásos. Attól félek egyszer tovább megyek a zrinyi fele, mniden eggel félek ettől. Szokásosan fel a terembe. GK dogán persze hogy neki kellett a dogáért jönnie, nnna akkro msot kancsal leszek és mereven a kabátokat nézem ahogy kiadom dogámat. Sok hülye óra, aztán már csak elterültem ,barbi tartotta bennem a lelket, gépírás vége, meg avatós fladatom továbbfejlesztettem. De tovább a napra. Barbit elkísérem koelszhoz, hámozni lehetett róla ma feszültséget hogy ájáj, itt az orlay ájájájájáj. El kávézni. Mesiccsel picit gonozabb voltam de sajnos ezt msot muszáj volt, jó beszélgetés, busz. Éppen arra gonodlok hogy a lucának mikro adom át a gesztenyét, BUMM felszáll. Éppen azon gonodlkodok vajon FAnni mikro megy haza BUMM felszáll. Lottóznom kellett volna. eGyszercsak este 1 emese fennvan. Na jó, úgyse ír rám. Hát rámír. arra már nme számítottam hogy pnot mielőtt eltűnik de azért visszaíram, 6 nap után mégse tűnt el, epdig már anyira elfogadtam hogy hát ő is eltűnt végleg. Ami azért vicces ha a teem végébe van de azért ő még nagyonis eltűnt. Barbival úgy végigrágtuk ezt a mért nmevagyunk együtt dolgot, érdekes volt, de ott szívta meg amikor mnodott 1 kedveset, hogy én télelg értelmes vagoyk emrt én írok stb, én ott megmnodtam hogy baszhatod el vagy vée, jó pillanat volt... nme lenne én már a padba olvadtam volna fúzióval.... Lucánka mnodtam ahogy mgbeszéltük hogynnna msot zene tájm, hogy instant 4 hónapos kapcsolat, amikor már nme játszuk hogy érdelődünk a ámsik iránt, zenét elő aztán cső.

Továbbra izgulok a pályázat mait,t de ma nem nézem meg a hotmailt. ŰManem. Telefonon úgyis megnéztem még délután, addig nem küldenek este se. PEdig bárcsak. Fél éve emaitt imádkozok, ez már picit túlemgy azno hogy húúú valami kis kérést, vaalmit ennyire akarni komoly világrengető dolog. Nem tudok mnidig karmázni, fülöp gk után berágott, és nme volt erőm békítgetni, ki is békült magától. Akkor se volt szép dolgo aszondani hogy akkro kapjabe. De ne mvotl erőm ehhez. Honlap matek doga gépírás doga és néemt doga, csak a matek legyen jó a többi már nem érdekel. Nincs erőmehhez az egészhe. 3 kurva óra kéne. Annyi hogy kedden írjuk meg és már jó lenne, de nme bazdmeg holnap. Felbasz. De nem jó ha most idegeskedek. Fáradt vagyok. Pályázat pályázat pályázat. Teljesen szétbaszott. Fél év izgulás, egy este se telt el nélküle sztem.
Fura volt hogy rámírt. Fura volt hogy nna akkor mégse tűnik el. Nem mintha bármi is jobb lenne ettől. Túl sok minden van ahhoz hogy törődni tudjak ezzel. Már nincs időm a gagyi szívfádalmaimhoz. ÉS akkor Dani felhív hogy irodalmi esten volt és hogy beszélgessünk az írói pályáról. Értékelem ,de szivesen találnám meg magam az utat. Már megvan a tervem a nyári melóra is, már ha siekrül iylet találni. Nem tudok gépelni de nem is érdekel. Csupa novella és bölcsesség vagyok. De minden nőből kihozom hogy idővel megutáljon, igazán romantikus.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat