Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2017-05-04 She Did

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2017-05-04 She Did

Mindenki egy jó befejezést szeretne. Klasszikus amerikai autóval hajtani a naplementébe, míg egy túlértékelt klasszikus rockzene szól.

Még mindig kihívást érzek a zeneszám választásban. Már nagyon régen igazi kihívás lett, és a poén az, hogy nem is használtam fel a teljes zenetáram. Van, aminek túl hosszú volt a címe, van amit tartogattam de úgyis túl későn találom meg 1200 szám közül. Nagy esély van rá hogy a címek felét nem is hallottam, csak ú egy cím ami kijön és talán jól hangzik, hogy megy-e a napomhoz az már teljesen más kérdés.

Szóval jobb dolog híján leírom hogy tervezem a hátralévő napjaim tölteni. Legalábbis a nyarat. A semmiből jöttem rá, hogy a podcast-ek jók. Iszonyat jók. Szóval... Podcast-eket hallgatok miközben hülyére tolom az Oblivion-t. Ezek azok a napok amiket bármire elcserélnék, holott örökké hiányozni fognak, amint nem lesznek. Elpazarolható napok és üresjáratok. Mindeközben annyira szeretnék foglalt férfi lenni. Pedig akkor sose lenne elég szabadidőm. Persze ezt nem érezném nyűgnek, ez a másik.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat