Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2013-07-25 Take On Me

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2013-07-25 Take On Me

Amikor már azt hittem nyertem, akkor jött el. A káosz közepén voltam, és ahogy átment a busz a vasúton, már eluralkodott rajtam. Egy kibaszott forgalmi balesetben nem jönne rám, soha nem jönne rám, még ha egy fegyver csövébe néznék se.

Remegés.

Kontrollálhatatlan, eluralkodó, velőt rázó és szorító remegés. Tetszik a pszichológia. Az alapvető zárkózott életvitelem viszonylag boldogan tart. Az értelmetlen rendszere annak kivel mit osztok meg. De ott és akkor tudtam hogy erre nem bökné ki a választ egy pszichológus se. És ott és akkor azon kaptam magam hogy azonnal rohanni akarok, fel akarok hívni valamit és meg akarom kérdezni mi ez. Minden rendben volt. Valahogy még boldognak is éreztem magam. És grumpy cat járt a fejemben, no de csak mert a hasonlóság kétségtelen. De ez mind rendben volt. Sőt, talán még jobban mint rendben. Csak az a kurva remegés. Valóságos megmagyarázhatatlan idegrángás. Hiába veszek mély levegőt, hiába nyugtatom magam, remegek. Csak erre adna valaki egy választ... És azt hiszem tudom is. Tudom mikor keletkezett vagy inkább mikor kezdődött miért és hogyan és vajon olyan-e mint valami mágneses taszító mező? De zavar. Nincs értelme remegni. Nem is akarok remegni nem is érzem hogy remegni akarnék. Főleg nem a buszon. De remegek.

Persze ha ilyesmi történik egyből pötyögni kezdek. Elvégre a vasúti minden rendben volt:

...De most mégse gondolok arra, más világban mi lenne. Most ez a megfelelő világ Szar, sötét, magányos és depressziós, de ez a helyes.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat