Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2017-05-01 Sky Blue Sky

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2017-05-01 Sky Blue Sky

A vonaton ültem, és egy nőt láttam, aki céltudatosan biciklizett, és egy férfit picivel előtte. Lehet, hogy nem is ismerték egymást.

De mi van, ha együtt voltak? Mi van, ha kitalálták hogy május elsején bicikliznek egyet?

Mi van akkor, ha azért akartak biciklizni, hogy egy picit egyedül lehessenek a gondolataikkal? Mi van, ha a férfi azért tekert előre és azért tekert gyorsan, hogy egy picit egyedül lehessen a nőtől? Mi van akkor, ha a nő direkt azért tekert lassan, hogy egy picit ne kelljen a férfival lennie?

Miért ez az első gondolatom? Melyik lenne viccesebb? HA kiderülne hogy nem is ismerték egymást, vagy ha teletrafáltam?

Nem mintha valaha újra látnám őket. Ha látnám őket, ha felismerném mindkettőt, és ha feltehetném a kérdéseim, valószínűleg mérgesek lennének rám. Rohadt mérgesek.

Van valami fura felsőbbrendűségérzet abba, ha olyan kérdéseket tudok feltenni, amik másoknak épp eszükbe se jutnak. Azt gondolná az ember, hogy ez valamiféle tehetség-

Lófaszt.

A bölcsesség eredete az üresség. Azért gondolok ilyenekre, mert eleget voltam egyedül elveszetten, hogy a dolgok mögé lássak. Jól hangzik? Lófaszt.

Képzeld csak el, hogy minden arc mögött csak az inakat és a csontozatot látod. Mindegy milyen szép arc jön szembe, te már csak a hátteret látod. Így vagyok mostanra az emberi kapcsolatokkal. Számomra a gyerekvállalás nem más, mint egy férfi hálából adott ajándéka a nőnek amiért befogadta és nem kell tovább kóborolnia.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat