Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2013-01-23 Neon Tiger

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2013-01-23 Neon Tiger

Vidakamilla átka kísért egész nap. elbaszta a kedvem. maga a nap egész használható volt. bár nem jó. jelentéktelen.

Meggy

Napsütéses délután volt, megéheztem egy kis meggyre. Votl a kertünk végében egy meggyfa. Már kölyökkorombna is erre a fára másztam, és ezen szokásomat mostanra is fenntartottam. Természetesen a fa már alaposan megöregedett, amitől én is nagyon öregnek éreztem magam, az is voltam.Felszásztam a fára, szetem a meggyet, és az élet nagy dolgain gondolkodtam. Egyszercsak beszélgetést hallotam:-Már megint itt van!
-Mi van itt?
-Hát nem hallod? szerintem ez egerészöjv.
Vajon miről beszélgetnek ,és vajon kik?körlnéztem, és láttma a szomszédokat a mögöttünk lévő ház felől, és ahogy felém néznek.
-Szerintem ez seregély.
Rossz érzés vett erőt rajtam, de azért szedtem tovább a meggyet. Hihetetlen milyen magasra tudok mászni, más már rég leszakadt volna, deaz éve kalatt a fa minden egyes árágró ltudtam, hol kell rálépni hogy kibírja az én termetes súlyomat.A mellettünk lévő szomszédék udvarára is ráláttam, akikkel már régóta ápoljuk a rossz kapcsoaltot úgy a családon belül.Felőlük is hangokat hallotam. Valami madá megint ittvan, hogy a franc egye meg!
Én nem látamseho lse madarat, de a tálkám már majdnem televolt, készültem arra hogy leszálljak. má éppen leereszkedtem volna, amikor egy dörrenést hallotam, majd azt hogy valaki hihetetlen szótárismeretből szidja valaki édeasanyját.Ekkro jöttem rá ,hogy a dörrenés egy puskából jött, és az áldások az én torkomon jönnek ki,ugyais az egyik szomszéd lábonlőtt.Az hogy tudta-e hogy a fán én vagyok-e vagy egy madár, nem igazá volt fontos, mnidkét esetben értékes célpont voltam számára.Ekkor a fejem mellett lévő ágat törte le valami, amit aztánéles káromkodás követett. gyorsan lemásztam, besántikáltam a hátba, és bekötöztem a lábam. Feljelentettem volna őket, de aztán eszembe jutott valami. Einstein elméletei alapján az embert nem lehet a tettiért feleősségre vonni, viszont ha egy madár lett volna a fán, akkor nuygodtan ellőhették volna, és nekem emgk ellett volna köszönnöm. Igen ám, de ha én felmegyek a fára, mint egy madár, és ott csipegetni ekzdem a meggyet, mnit egy madár, akkor és gyakorlatilag úgy viselkedtem mnit egy madár, vagiys nem vonhatom őekt feleősségre azért, amiért úgy is kezeltek mintha az lennék. Ígyhát nagy nehezen megköszöntem kedvességüket, majd meggyaláztam Einstein sírját.Elvégre ha ő akkor nem mond annyi hülységet, még ma is nyugodtan ehetném a meggyet.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat