Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2017-04-17 Undertow

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2017-04-17 Undertow

Ismét egy fura zen-pillanatomban vagyok. Azon ritka pillanatok egyike amikor nem tudom átverni magam, de nem is akarom. Erikával nem lesz semmi és nem is lehetett volna, nincs semmi szüksége egy kapcsolatra és ha egy picit is törődnék vele ez már elég ok kellene hogy legyen. Ha nyit feléd élvezd és ennyi, nem azt látsz bele amit akarsz azt látod bele ami van, nem ő fog megmenteni. Nem fog senki se megmenteni. Tegnapelőtt este egy kis fiatal csajt néztem koncerten. Messze túl fiatal volt hozzám, de nem ez volt a kizáró ok. Fogalmam sincs mi a kizáró ok és ha mégjobban ráfeszülök se fogom tudni. Ezt persze nevetségesen nehéz megérteni, de ettől még nem lesz kevésbé igaz.

Egyedül vagyok. Egyedül kell lennem. Fogalmam sincs miért, de így van. Nem ment meg senki, nem fog, nem is akar. A nyáron itt leszek. Remélném, ha ez lenne életem utolsó egyedül töltött nyara és gondolom jövő nyárra szervezek magamnak valami nevetséges baromságot hogy ne vehessem észre ha egyedül vagyok. Igen, néha elbaszott nehéz elfogadni és igen, sokkal jobb volt amíg úgy éreztem sínen vagyok és fejben százszor elküldtem a picsába mert el is akartam.

Valahogy most... átlátom a helyzetet. Természetesen szar lesz, megint egész nyáron ingázgatok meg valami munkát is de csak azért hogy elmondhassam hogy csinálok valamit. Persze ha nincs barátnőm, nincs ki miatt túlkompenzálnom... Most fejbe elképzelem és persze, produktívnak képzelem magam de ugyan már. Itt fogok dögleni és kaparni fogom a falat hogy legyen már szeptember.

Be vagyok zárva a magam kis világába. Garantáltan van még X mennyiségű lány akikkel egy szót se váltottam eddig de fogok később, és abból van Y akikkel lehetne valami és van még egy változó jelölő arra hogy hánnyal lesz is. Amint egy minimális reménymorzsát kapok már ugrok rá, ez volt mirtil és a lány akinek be akarna mutatni. Az már más kérdés jól kijönnénk-e, de amíg nem találkoztunk fejben már el is vettem IZÉ AKAROM MONDANI FÉÉÉRFI hátulról tolom és smaaaash.

Igen, nehéz megfelelni a férfi sztereotípiáknak, de ez a szar már így is elég lányos.

Utóirat: Ha az utókor egyszer ezen 10 év anyagából akarná a férfi pszichét összerakni, messze nem így gondolkodik a többi.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat