Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2015-10-23 Lake Of Fire

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2015-10-23 Lake Of Fire

A cím nem fejez ki semmit. Hagyok itt egy üzenetet. Itt hagyom, mert fontos. Itt hagyom, mert azt akarom, mindenhol lásd. Itt hagyom, mert itt régebben betegesen őszinte és racinális voltam, és most erre van szükégem. Hozzád beszélek, te fasz. Hozzád, aki nemsokára, talán holnap, talán szerda-csütörtök környékén meg fog őrülni. Még amíg normális vagyok írom ezt le, és már mot érzem, hogy hagy el a nyugalmam. Szeret téged. Tagadja, és ez irritál. El akarja hihtetni magával is, veled is hogy máshogy lenne, de neked tudnod kell, a legmélyebb pontokon, a legnagyobb őrült idióta hullámod közepén is tudnod kell, hogy szeret. A tegnap estét kell felidézned mindig. Valami szarságon megy keresztül persze, tipikus hideg és nem érzelmskedik és blabla. Igen, zavaró, tudom. Neten meg főleg az jön át, mennyire hideg veled és mennyire megijedsz hogy nem szeretne és pánikolni kezdesz amiatt a rohadék maitt és kételkedi kezdesz magadba, de hagyd abba. Hidd el, már én is kezdem. Fél órája köszöntem el tőle, és már hülye vagyok, de hagyd abba. Lehet hülye, pánikolhat, húzhatja én és mások agyát, megjátszhatja hogy nem érez semmit, lehet hideg és flegma, és beszélget arról hogy másokkal mi lenne. De ez mind nem számít. Három hete tért vissza, és egész eddig nem jutottunkel arra a pontra, amire tegnap végre igen. Odatettem magam, és kalapáltam, személyes rekord volt, és egy betegesen jó pillanat. Nagy erőfeszítés volt részemről, de egybegyúrtam két kört, és ezt csak úgy random nem csinálná bárki. Még ha meg is dugná valaki, például az a rohadék, az se csinálná ezt. A Chasing Amy jut eszembe folyton. Amikor arról van szó hogy amikor törődsz is egy nővel akkor totál máshogy állsz hozzá, és most én is így voltam vele. Addig kalapáltam ameddig csak tudtam, és utána minden más volt. Csak ülütnk a kanapén és elviselhetetlenek voltunk. Abszolút egyhullámhosszon, olyannyira hogy tagadni is felesleges lett volna. Minden gátlástól mentesen, csak elmerülve abban az idióta transzban. Aztán fáradtak lettünk és alábbhagyott a dolog, de ahogy ott ültünk és abszolút szörnyűek voltunk marci és enikő szemszögéből. Legalábbis szerintem. Betegesen egy hulámhosszon voltunk. Úgy éreztem mindenki más szarul érezné magát tőlünk, mert túlságosan egy hullámon vagyunk.

És ezért szeretném, hogy ezt elolvasd.

Férfi vagy, és mindig van valami faszság. Félsz, hogy valami idióta lázadó pánik miatt megcsal. Esetleg csak lesmárolja azt a rohadékot vagy épp az a rohadék vagy berúg... Persze logikus lenne azt mondani, hogy amikor berúg, rám gondol és nem hülyíti magát beismeri hogy hiányzom neki. Persze még mindig felfújom annak a köcsögnek a jelentőségét, ezért nem nevezném sose nevén. Amíg vele volt bármi is ő még próbálkozott tovább mnidenkivel, az egy teljesen átmeneti dolog volt. Ahogy te egyre dilisebb leszel, ő is egyre dilsiebb lesz. Meg ugye ott van nagyanyja meg huga meg minden. Mindig ezerszer szarabb helyen van, mint te, és a legjobb amit tehetsz ha nem jössz a hülyeségeiddel.

De mindig van valami hülyeség. Hiába az esti két kör egybe, most megint kanos vagyok, de csak kissé. Épp ezért csak kicist vagyok dilis. Férfi vagy, az őrültség legnagyobb részét a farkad generálja. Nehéz lesz a jövő hét. Nehéz heted van. Panaszkodhatnál bárkinek, de én már mostl eírom. Utána is nehéz lesz, de az már másik kérdés mert arról ha megbocsátsz fogalmam sincs, ugyanis igazán szeretném ha azon a hétégén veled lenne de matekoznod kellene, de nem akarom hogy pánikolj, és én már msot pánikolok és még október van. Mindegy, jövő héten is még október lesz. Még október van kivéve ha novemverben is elolvasod ami teljesen logikus lenne.

Azt a jelenetet lásd, legangyobb dilid közepén, amikor a kanapén fekszel és nézed. Azt a pillanatot, ahogy a kanapén fekszel vele, és csak ezt a pillanatot szeretnéd újra meg újra. Az egész napon minden faszságával kersztül mennél mégegyszer, csakhogy a nap végén megint úgy érezd magad. Úgy éreztem minden nap szeretnék így lenni. Olyan kiegyensúlyozott és nyugodt voltam, és nem mondtam neki hogy szeretem ahogy ő se mondta mert ott és akkor minden eddiginél tisztább volt.

Ott és akkor nem kételkedtem, nem féltem, nem aggódtam hogy valaki jobb lenne nálam, hogy valaki boldogabbá tenné mint én, hogy valaki egyáltalán labdába rúgna. Ez nem az én teljesítményem, ez a mi teljesítményünk. Ott és akkor úgy éreztem, túl boldog vagyok, és csinálni akartam egy filmet amiben a főszereplő ráébred hogy ez egyszerűen túl jó és eltűnik. Logikus lett volna. Túl boldog voltam. Idióta kijelentés termsézetesen, de ott és akkor... Úgy éreztem hogy nem tudom mikor voltam ennyire boldog és... Tényleg boldog voltam, a világon semmi se zavart és ő is mnodta hogy így van, és...

Tudom hogy azt akarokd, hogy minél többször elmondja hogy szeret. Folyton megijedsz és attól félsz nem így van és elhagy és az összes többi faszság de fel kell dolgoznod, hogy szeret, még akkor is ha épp nem akar. Bármekkora faszságon megy is épp kersztül, ami beárnyékolja a dolgot, szeret és... Ide el kell jutni, kell hozzá egy kis türelem. Erre a pillanatra vártál már mióta. Arra, hogy úgy érezd olyat nyújtasz, amit más nem. Olyan gusztustalanul nyálasak és boldogak voltunk. Ezek vagyunk mi, ha ki tudunk kapcsolni. Nehéz, és nem megy mindig és te is hajlamos vagy elfelejteni. Ez a legrosszabb benned, benne, és talán az egész emberiségben. Mindig a boldogságot felejtjük el a legkönnyebben. Ahogy a vasúton álltam, úgy éreztem hogy már csökkent az értéke a tegnapnak.

Nehezen alszom. Valójában jót nevetek azon, hogy annyira megsebzett azzal, ahogy reggel eltűnt, hogy nem tudok, nem merek mellette aludni. Nemtudom hányszor keltem fel az éjjel, legalább tízszer biztosan. Nevetséges, de felkelek és megijedek, hogy eltűnt.

Szinte minden haragodnak az oka a farkad. Valójában remek könyvcím lenne, és igaz. Általában miatta vagy mérges és fruszrált és félni is miatta kezdesz. Megijeszt a gondolat, hogy esetleg mással lenne, de nem lesz. Eljátszik a gonodlattal mert megnyugtatja, és még ha esetleg el is jutna arra a pontra... Szarvolt, ahogy reggle emgint úúgy dobálózott hogy "ha palijja lenne" aztán ki se javította teljesen. Zavar és megijeszt de nek iszüksége van erre. Dilis, ahogy te is dilis vagy. Megijeszt a jövő gondolata sajnos. Rohadtul megijeszt és nem akarsz matekozni ahogy én se akarok de olvasd ezt a nevetségesen hosszú bejegyzést. Létezik az a pont, ahol kész vagy a matekra. Általában kávé kell hozzá, de létezik, és el kell kezdened ezt a pontot keresni. Az egyetem sok, főleg a csütörtök. Általában dob rajta ha a nap végén potenciálisan kalapálok, de most ez se lesz ott. Ugyanakkor nem lesz proszeminárium, közgázról meg hazajössz plusz szerda se lesz igazán... Jó lesz ez. Dilis vagy. Van benned egy kis harag és nem akarsz fapolni de aztán mégis és utána is csak átmenetileg nyugszol meg, de megnyugszol. Minden rendben.

Szeret, és szereted.

Ha nem mondja, ha nem is tűnik úgy, ha mérges is vagy, ha félsz is, ha nem látod, ha meg is bánt, ha teljesen magába van zuhanva és ha te is teljesen magadba vagy zuhanva

Szeret, és szereted.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat