Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2017-05-16 Wildfire

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2017-05-16 Wildfire

Természetesen egész nap rá gondoltam. Semmi értelme, mégis. Az a fura, kétes érzés van bennem, hogy ha nagyon akarnám, ha odatenném magam lefeküdhetnék vele. Egész nap azon agyalok, vajon utalni akart-e valamire, vajon gondol-e rám úgy, vagy csak beszélgetni akart... Nem merem elbízni magam, és talán így a jó, hogy annyira nem merem elhinni hogy akarna valamit hogy még csak nem is utalok rá hogy akarnék valamit. Most komolyan, mi oka lenne bizonytalannak lenni? Ha akar tőlem valamit egy mondatába kerülne és ugranék.

Összegeznem kellene, vagy legalább visszanéznem. De nem akarok. A legszebb emlékeim a hbsz és a kdg közti lépcsőfordulóban kettesben töltött nagyszünetek voltak. Az utolsó félévben végig együtt voltunk.

Rajtam nem múlik, egy pillanat alatt beleszeretek és egész nap rá gondolok és hirtelen nem is számít a lány aki a közeli megállóba szállt fel és termál előadáson láttam. Ez működne. És... Szeretném is hogy működjön, őszintén, teljes szívemből akarom hogy akarjon valamit, hogy esetleg együtt legyünk.

Ez persze itt már nem fog kiderülni. Ez egy mihaszna tíz éves projekt volt, és a mihaszna mesterkélt baromságaimon keresztül egy komplett személyiséget hánytam ide. Relatív büszke vagyok rá, de ettől még túl sok és kaotikus. Talán kimentem pár valamire való szabadvers-izémet ha még nem tettem meg, és hagyom hogy feledésbe merüljön, ahogy illik.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat