Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Semmiségek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Semmiségek

22:40
Ilyet is jó régen csináltam már: ennyi ideig nem írni a naplóba... Pedig most még csak nem is volt olyan, hogy nem jöttem TC-re stb.

Na egy kis gyors pótlás akkor :)

Igaz, semmi életbevágó nem történt végülis... Egész héten vagy doliztam, vagy barátnőztem, vagy itt lógtam, szal semmi érdekesség. Meg végre csináltam pár képet a kis digit gépemmel. Ami csak el lesz pakolva előlem karácsonyig, szívás...

Barátnőmék meg már megint költöznek jövő héten.. igaz, kb ugyanolyan messze lesznek, mint most, szal ugyanott vagyunk. Tegnap majdnem egész nap dumcsiztunk. Azt nagyon tudunk :)) Meg persze nyüzstöltük a kis tündi cicát :)

Holnap meg végre eljön tesóm szalagavatójának napja is. Szegény, egész őszi szünet alatt arra a műsorra készült, amit elő fognak majd adni, jól ráment a szünete..

Meg láttam még múlt hétvégén pár jó filmet, az "A két Lotti"-jellegű film (Apád-anyád idejöjjön) nagyon tetszett. Szeretem az ilyen vígjátékokat :)

Na jól megírtam a nagy semmit most :P Hát ez van, mondjuk nincs is sok értelme így öt-hat napot összefoglalgatni, de most így jártam.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat