Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Szomorú holnap..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Szomorú holnap..

21:10
Nem akarom, hogy holnap legyen... holnap lesz nagypapa temetése..
ma egész nap másnapra készültünk, jön majd egy csomó rokon, akiket még vendégül is kell látni.. olyan hülyeség, az ember inkább békén szeretne lenni, de ott kell tűrni a sok hülye rokon okoskodását is.. :(

Frenkinek meg nőtt valami dudor a jobb hátsó tappancsán az ujjai között, nem tudom mi lehet az.. végülis nem fájlalja, nem is nyalogatja, mint amikor valami idegesíti, szal nem is tűnik fel neki. De akkor is ott van, és idegesítő, hogy mi a nyavalya az. Ha holnapig nem javul, visszük az állatosvoshoz, nehogy daganat legyen. Bár lehet csak szerdán tudjuk vinni, ha addig nem romlik, emiatt a rokonizé miatt.. szegényke..

*******

21:55
Ja, és apám olyan ***! Már megint agyonlocsolta a kedvenc kis növénykéimet délután, amikor nem voltam itthon, holott én délelőtt már megöntöztem őket.. Folyton ezt műveli, már olyan elegem van.. Nem bírja megérteni, hogy azok az én növényeim, és amúgy is én tudom, hogy mikor és mennyi vizet kell adni nekik, mert még csak nem is egyformán kell gondozni őket. Komolyan, ehhez már nem is tudom, mi kellene, hogy megértse, amúgy is vak, hogy nem látja, már meg vannak locsolva?! Mondom, úsztak a vízben szerencsétlenek, önthettem le róluk a vizet.. Kb úgy tesz, mintha sosem öntöztem volna meg őket, pedig..!!
Na mindegy..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat