Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Vidámág, rosszkedv

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Vidámág, rosszkedv

7:55
Elnézést kérek mindenkitől, akit rosszkedvbe sodortam a tegnapi rossz hangulatommal. Nem volt szándékos, még magamat is utálom olyankor, amikor olyan kis utálkozós vagyok, viszont én sem kértem, hogy olyan legyen velem az a valaki, aki a tegnapi elég gázos hangulatomat okozta..

Asszem, megpróbálok nem jönni ide többet olyankor, amikor szomi vagyok. Végül is az emberek a vidám embereket szeretik jobban, nem a lehangoltakat. Én is jobb szeretem, amikor vidám vagyok. És persze hogy szoktam én kedves, aranyos, jókedvű is lenni, sőt :) Időnként annyira nem férek bele a bőrömbe jókedvemben, hogy aztán csak bírjon velem bárki is :P :))

Amúgy meg még ha szomi is vagyok időnként, annyira nem vészes az, mint ahogy itt lejön pl a naplómban. Ide a gondolataimat írom le, viszont azért a valóságban, még ha szomi is vok, azért igyekszem mosolyogni, meg vidámabb dolgokkal elfoglalni magam, de ha leírom az érzéseimet, azok olyan nagyon erősen jönnek itt le.

Szóval nem kell aggódni, leszek én még nagyon vidám is, még ha éppen most tele vagyok a családi gondjaimmal, a munkahelyi feszültséggel (most mindenki nagyon aggódik a munkája miatt, ugyanis átszervezések vannak, és mindenki fél, hogy mi lesz ott...) És hát mostanában a barátnőim sincsenek úgy mellettem, mint régen, és persze hiányoznak rendesen.. De hát nekik is van épp elég gondjuk mostanság..

Na most megyek, és keresek valami olyan dolgot, aminek tudok örülni :)

*******

14:25
Egész nap esik az eső, olyan jó friss a levegő :) szeretem az esőt, persze csak mértékkel, de inkább essen egy kicsit, mint 40 fok legyen.. attól úgyis csak lehetetlen hangulatba kerülök :P :)) Egyébként ma lehet strandoltunk volna, legalábbis a múlt heti tervek szerint, de így is jó :)

Délelőtt jó nagyot dumcsiztunk Dorkával :)) Vele is tudunk ám nagyokat alakítani :)
Mostmár hitveskémmel is jó lenne egy kicsit cseverészni, bár valszeg ez tegnap sem rajta múlt..
Viszont ma sem lesz ebből semmi, ugyanis éjszakás leszek...

Na megyek megnézem a nagyon értelmes délutáni műsorokat a tv-ben :) szerintem 15 percig ha bírom majd nézni :P :))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat