Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Nonstop nővérke

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Nonstop nővérke

22:12
Na írok gyorsan egy új bejegyzést, mert mindenkit a frász kerülget, hogy mi van velem; az előző napló miatt.. Bár most sem tudok semmi vidámat írni, de egyszerűen csak túl fáradt vagyok ilyenkor már vidámkodni.

Mostmár nemcsak a kórházban, de itthon is nővérke vagyok. Anyut úgy ledöntötte az influenza, hogy szörnyű. Alig bír járni, úgy fájnak a végtagjai. Szal egész nap teázás, lázcsillapítás, patikába járás stb. Már csak nekem kellene lassan egy csini ápoló, ha ledönt engem is a kórság.. délelőtt kicsit hőemelkedésem is volt, meg most is kapar a torkom, de itt meg is állt a folyamat. Egyenlőre.

Kb 6-700 oldalnyi anyagot kaptam valamelyik nap barátnőmtől, mindössze két tantárgyhoz. Hogy mikor fogom tudni én ezt megtanulni, fogalmam sincs.. én kis naiv pedig hogy örültem a félév elején, hogy hurrá, milyen kevés kötelező tantárgy van.. :P hát ez nem jött be :P

Megjött ma a riasztó kicsi kocsikámnak :) már csak el kell vinni a szerelőhöz, hogy rakja bele. Amúgy komolyan, Nobel-díjat kellene adni azoknak, akik ezt be tudják szerelni az autóba.. Két köteg mindenféle színű zsinór járt hozzá, és hát.. amúgy egyből a Halálos fegyver jutott róla az eszembe: melyiket vágjuk el, a pirosat vagy a kéket? :))

Na megyek aludni, bár hogy anyu mellett mennyire lesz alvás.. szegényke..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat