Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
300. teveszületésnap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
300. teveszületésnap

09:06
Na hurrá, ezt is megéltük, ma 300 napos a kis drága.

Ennek örömére megyek és folytatom a házi dolgozat-gépelést. Hogy miért jó a tanároknak ez a sok izé házi dolgozat, nem tudom, de sztem csak annyi haszna van, hogy elvegye az időt a tanulástól.

Amúgyis szaraxik a bal csuklóm... már megint jön a hideg... amúgy tegnap 20%-os funkciócsökkenést diagnoztizáltam benne. Sokkal kevésbé tudom hajlítani, mint a normális jobbat. dejó..

Na nem húzom most tovább naplóval az időt, gépelhetek még ma eleget...

*******

11:56
hihi :)) délután megyünk "parkettát látogatni" egyik barátnőmmel másik barátnőmhöz :)) na mindjárt jobban néz ki így a nap, mint az ilyenek gépelésével:

"Programunk az oktatásügy fejlesztési teendőit a kultúra egyes elkülöníthető ágaira tekintettel mutatja be, kultúrán értve a társadalmi (emberi) lét egyik aspektusát, amelyben a tudás, a tevékenység és a magatartás együttesen jelenik meg. A kultúra előtérbe állítása nélkülözhetetlen egy olyan alakuló oktatási rendszer esetében, amely a pluralizmus és az alternativitás mellett kötelezi el magát."
et cetera...

hát de most nem borzasztó?! ne menjetek pedagógusnak!! én sem annak tanulok, aztán mégis ilyenekkel tömik a fejemet..

*******

16:33
jujjdejó!!! :) barátnőmnek van még egy pici cicája, új!! kb annyi idős, mint a másik pici, jaj bizti nagyon édes :) de csak jövő héten tudok menni hozzájuk... de már nagyon várom :)
Mesélte barátnőm, hogy ma reggel úgy aludtak, hogy az egyik átölelte a másikat :) a barátja le is fényképezte őket a telójával, majd megnézem őket, tündérek lehetnek :))
Másik barátnőmnek meg 5 perc alatt megcsodáltuk a szobájukban az új parkettát, a többi két órát meg természetesen dumcsival töltöttük.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat