Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
"Egy csodálatos elme"

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
"Egy csodálatos elme"

20:09
Na nem az enyém, hanem a filmbeli főszereplőé :P ismét egy filmélmény, bár ezt már láttam moziban, de még mindig le tud nyűgözni. Hogy tud valaki így együtt élni a látomásaival, meg milyen zseni volt az az ember, te jó ég.. hát ja, a zsenit meg csak egy lépés választja el az őrülttől, jelen esetben meg a skizofréntől..
Én nem tudom, hogy élném meg, ha nekem ilyen látomásaim lennének, de szörnyű lehet.. Emlékszem, egyszer-kétszer volt nálunk is az osztályon skizofrén beteg, az egyik egy fiatal srác volt, és olyan hangokat hallott időnként, ami azt mondta neki, hogy ölje meg magát.. ááááá! Meg olyan helyek jelentek meg neki, ahol pl folyt a vér a falról stb. Amikor mesélt erről a srác, futott végig rajtunk a hideg, és rettenetesen féltünk pl az éjszakai műszaktól a nővértársaimmal.. végülis sosem lehet tudni, hogy mikor hallhatta volna pl azt a srác, hogy "öld meg a nővérkéket" :P Amúgy csodáltam a fiút, mert amikor érezte, hogy nemsokára fognak jönni a hangok, mindig kijött kérni a szuriját.

De hogy így élni nem lehet, az is biztos.. Még a gyógyszerek sem 100%-osak.. meg ugye mellékhatások stb.. és filmre visszatérve, így élni, és olyan dolgokat véghezvinni, hogy még Nobel-díjas is lett a főhős.. mondjuk anyut nagyon bírtam filmnézés közben, ahogy sorban estek le a dolgok neki, és csak csodálkozott, meg döbbent lefelé, én meg ugye ismertem, hogy mi fog épp történni :)

Ma meg sikerült túlélni az új félév első sulis napját.. igaz, írtunk ma egy 25 oldalas vastag kötetes jegyzetet gyermekgyógyászatból, csúcsot döntve ezzel, azért ennyit írni.. mondjuk elég jó volt az előadó, a végén már csak a fáradtságtól dőltünk ki, nem az unalomtól :) meg mesélt pár viccet is :)) mondjuk eléggé disznó viccek voltak, meg is lepődtem, de nem szégyenlős a bácsi :P

Jaaaj, holnap újabb kör.. ma reggel úgy éreztem, amikor csörgött az óra, hogy nem is aludtam semmit, márminthogy olyan rövidnek éreztem az 5 és fél órás időt, ami tegnap éjféltől ébredésig telt el.. mintha akkor feküdtem volna le..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat