Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Bel gyakszi, 2-3. nap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Bel gyakszi, 2-3. nap

13:45
Tegnap már sem erőm, sem időm nem volt, hogy még naplót is írjak... Most is alig élek, de este úgyis tesómnál lesz a gép valszeg, szal inkább most írok egy kicsit.

Tegnap jó zsúfolt napom volt.. Egész délelőtt osztályon voltunk, de legalább valami hasznosat is tudtunk csinálni, nem csak úgy voltunk, mint más gyakszis helyen általában. Aztán túlestem elsőként a betegbemutatáson, aztán repetaként kaptam még gyakorlati feladatot, stb, hurrá.. na nem baj, nem volt ott semmi gáz, csak már kicsit izé, hogy.. mindegy..

Utána hazarobogtam, ebéd után meg be a fősulira, arra a tudományos előadásos akármicsoda rendezvényre. Ez viszont legalább jó volt, bár baromi sokáig tartott, 3-tól 6-ig.. Szal mire hazaértem, meg stb.. Még neki kellett volna állnom ennek a hülye áptervnek, de ezt már sikeresen elhanyagoltam... de legalább jót aludtam :P

Ma meg.. "csodásan" indult a reggel, még jó, hogy a szokásosnál 5 perccel hamarabbra állítottam az órát, mert szép jegesen várt a kis autóm fél 7-kor, amikor indultam.. Szal kaparhattam ki a jég alól, majdnem kicsit el is késtem, de hát ez volt a legkisebb bajom. Mára már teljesen felfedezték, hogy minden ápolási munkát rám lehet bízni, szal el lettem kapva csoporttásammal együtt. Még pár nap, és esküszöm, mintha ott doliznék, szal önállóan, ma már így is szinte teljesen egyedül csináltunk mindent, csak a vizitrendelést írta ki a nagy "nővér" (pasi volt az illető :P)... hát ja...
Aztán a 11 órás megbeszélésről már elkéredzkedtem, mert tiszta hipertóniás lettem.. hogy mitől, azt nem tudom, lényeg az, hogy csak úgy zúg a fejem.. szal már amúgy is semmi kedvem nem lett volna megint valami izé feladatot kapni. Amúgyis olyan ciki volt, hogy folyton mindent tudnom kellett, a többiek már lassan ki fognak utálni, hogy na..

Na megyek pihizek egy kicsit.. hát asszem, ennél még a két műszakozás is jobb, mint minden nap bejárni..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat