Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Ez már a tavasz? :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Ez már a tavasz? :)

11:35
Jaj, annyira érzem a tavaszt, hogy.. :) tegnap hajnalban komolyan teljesen tavaszi érzésem volt, ahogy mentem a munkába, és olyan meleg illatos szellőcskét éreztem, nem azt a ronda hideget. És ma olyan gyönyörűen süt a nap, hogy legszívesebben elmennék valahová a hegyekbe, vagy erdőbe, vagy mittomén, csak jó levegő legyen, ne ez a pocsék városi izé..

És két szabadnapom is lesz most egymás után, a héten már csak szombaton kell menni dolizni :)) mondjuk most annyira nem engedhetem el magamat, most is éppen konyhatündérkedni készülök, mert egy csomó mindent főzni-sütni kell ma, aztán végre nem ártana elvinni egyik barátnőmnek a kb másfél hete megígért videót, amit elkért, csak éppen folyton elfelejtettem elvinni neki.. hát kissé szeleske vagyok mostanában :P de egy másik dolgot már sikerült nem elfelejtenem :P

És még a tegnapi műszakot is sikeresen túléltem izéke kolleganővel, szerencsére a másik kolleganő normális volt, sőt még viccelődni is lehetett vele, szal.. :)

Frenki meg mint egy kismalacka, úgy nézett ki tegnap séta után, persze a sár miatt. Tiszta lutyok minden.. még a kis patak a háztól nem messze is elkezdett szépen duzzadni. Remélem, idén nem lesz árvíz, bár ha a hegyekben nekiáll elolvadni ez a sok hó, és esik újabb csapi is, akkor sajna minden esély megvan rá..

Na, Frenki nem bír beletörődni, hogy nem mehet be a kisszobába :) tesóm tanul, és most ki van csukva onnan :P és most szomi kutyaképpel lesi az ajtót innen mellőlem :P olyan cuki.. reggel olyan hévvel üdvözölt, hogy még én is néztem, de ma nagyon be volt indulva a kis kelekótya :) lehet ő is érzi már a tavaszt :)

Na mentem főzni, meg utána megyünk le szerintem Frenkivel ebben a jó időben, pedig jó lett volna ma egy kicsit gépezni.. na mindegy :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat