Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Távol...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Távol...

22:24
hmm.. időnként elég gáz, hogy nyilvános ez a napló... még ha időnként nem is baj, ha olyat írok bele, hogy elvileg nem kellene tudnia róla másoknak, az illetőnek, tudom, hogy úgysem tudja meg, hiszen nem tevézik (elvileg).
na most.. na mindegy..

Hát.. inkább akkor a hétköznapi dolgokról.. egész szép kis hómennyiség esett délután óta, szal élvezet volt a nagy hóesésben pl Frenkivel lent lógni stb. Úgyhogy most kivételesen mindenkinek kedve volt kutyát sétáltatni. Meg elő is kerestem mostmár a téli bakancsomat, meg a többi téli felszerelésemet.

Holnap tanulók vizsgáznak az osztályon, jó kis felfordulás lesz, már előre látom. Aztán majd megint szinte mi fogunk vizsgázni helyettük, mert jön ugye a főnővéri utasítás: "segítsetek a tanulóknak!!" :( helyettem majd ki fog levizsgázni?! senki... na nem baj, szívesen segít az ember végülis, csak ugye még a betegekkel is foglalkozni kell(ene) közben.. meg ez ne lenne, ez az utasítgatás közben.. megszívtam :)

Végre sikerült megnéznem a Suttogót. November elseje óta most.. szép kis teljesítmény :) amúgy nagyon jó film, érdemes volt felvenni. Meg tesóm ma kapta kézhez a szalagavatós videót, azon lógtunk egész este. Megint a hatása alatt vagyok a tesóm műsorának.. Komolyan, olyan szép az egész azzal a zenével együtt, hogy sírva fakad rajta az ember..

Nem akarom, hogy december legyen..

Meg.. áá, mindegy.. valahogy olyan messze érzem magam..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat