Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Régenvolt emlékek..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Régenvolt emlékek..

0:22
hmm.. régen, pár évvel ezelőttig mindig nagyiméknál töltöttük a 25-ét karácsonykor.. úgy hiányzik, olyan hiányérzetem van most.. pedig már végülis 3 éve, hogy nincs igazi nagyszülős karácsony, mert akkor nagyi már nagyon beteg volt.. 2 éve halt meg karácsony előtt pár héttel.. utána már nagyapával is csak úgy volt karácsony, hogy ő jött hozzánk, hogy ne legyen egyedül..

most meg már ő sincs.. annyira hiányzik..
Emlékszem, gyerekkoromban mindig úgy vártam a 25-dikét, hogy menjük nagyiékhoz. Náluk mindg olyan más volt, mint az itthoni karácsony, ott mindig énekeltünk, meg valahogy bensőségesebb volt, olyan jó volt, hogy olyankor tényleg együtt volt az egész család, nagy asztalnál, a kis hagyományos nagyi-féle karácsonyi ebéddel, szegénykém mindig mit össze főzött. Meg milyen jó volt hozzájuk bújni, meg átölelni őket, meg nagyapa viccelődésén nevetni, meg olyankor annyit játszottunk.. és ez már nincs többé.. még mindig úgy hiányoznak..

asszem, most mindjárt sírni fogok.. sosem fogom őket elfelejteni, és sztem mindig ez lesz, ha ezekre az emlékekre visszagondolok.. most az egyszer annyira szívesen lennék gyerek, hogy újra ott lehessek, és átélhessem ezt a szeretet meg törődést, amit tőlük kaptam.. és úgy örülök, hogy ők voltak az én nagyszüleim, mert tőlük jobb nagyszülőket el sem tudnék képzelni..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat