Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Hétvégi eseménytelenség

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Hétvégi eseménytelenség

22:16
Hát semmi nagy dolog nem esett meg velem a hétvégén, inkább csak úgy magánszorgalomból írok valamicskét..

Mondjuk pénteken sem írtam, jut eszembe! Pedig.. hosszú idő után végre együtt voltunk az összes barátnőmmel, még ha csak kicsit is, cicázni Betti barátnőmnél :) hát el lehet képzelni, mi volt ott :) nyüzsi, cicanyüzstölés, fényképészkedés, dumcsi ezerrel.. szal jó volt :)
Azt meg már végképp teljesen felesleges leírni, hogy milyen édik a kiscicák :) Cilit most láttam még először, szép cica nagyon, kis fehér alapon fekete foltok.. olyan nyugis macs, hogy az hihetetlen. Bármit lehet velem csinálni, úgy tűri. Kérdeztem is, hogy nem beteg-e, hogy azért lenne ilyen, de szerencsére nem. Gyönyörű amúgy :)

Szombaton úgy konkrétan nem csináltam semmit.. ami eszembe is jutna, hogy érdemes lenne leírni :) mondjuk tesóm félig meg volt veszve, morcogott egész nap, és kb mintha én lettem volna mindenért a hibás.. pedig esküszöm, nem ártottam neki!! ;)

Ma meg persze doliztam.. nem is az, hogy rossz nap lett volna.. csak a kommunikáció akadozott időnként.. meg van most bent egy teljesen olyan nevű bácsi, mint a nagypapámé volt, és persze egyből eszembe jutott a névről nagyapa ..

Na holnaptól sulis hét.. hurrá :/ aaannyira boldog vagyok tőle, hogy épp ugrálok a plafonra "örömömben".

Hát ezt most marha érdemes volt leírni..!:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat