Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Jól sikerült tegnapi nap :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Jól sikerült tegnapi nap :)

11:10
Jól elaludtam ma reggel, 10-kor keltem fel. Csak az a baj, hogy még így sem érzem úgy, hogy annyira hú de nagyon friss lennék, sőt...

Szóval tegnapi nap :)

Hát sokat nem aludtam az éjszaka után, mindössze 3 órát, aztán jött a barátnőm, és mentünk a DM-be. Jól kibeszélgettük magunkat, bebarangoltunk pár boltot, bár nem ez volt a lényeg :)
Aztán mentünk anyuval a Tescoba... Már megint szörnyű forgalom volt, és a Tesco is tömve emberekkel, hát 3 óra elment az életemből csak úgy emiatt a cirkusz miatt, na mindegy... De legalább vettünk új egeret a géphez, és mostmár végre könnyebb a számítógépezés egy fokkal.

Alighogy hazaértünk, már készülődhettem is Bettiékhez. Nagyon szupi volt, annyi pizát sütöttünk, hogy akár pizzériát is nyithattunk volna, ezen el is kezdtünk viccelődni, de azért egész jól elfogyott a sok pizza :) Rengeteget nevettünk, aztán fél 9 körül esti mese gyanánt megnéztük a Shrek 2-t, végül is elég aranyos volt, egyszer meg lehetett nézni. A fiúk a végére elaludtak rajta, pedig mi Bettivel kacarásztunk jó nagyokat :) Aztán csak felébredtek sikeresen a fiúk is, még dumcsiztunk egy kicsit, aztán csak hazaindultunk...

Szóval jól éreztük magunkat nagyon :) Meg is beszéltük, hogy jövő vasárnap, ha jó idő lesz, elmegyünk valahová a hegyekbe kirándulni, még nem tudni hová, hát majd bepattanunk az autóba, aztán vagy Bükk, vagy Zemplén, majd kikötünk valahol :)

Hát ennyi minden történt tegnap, most viszont nem ártana végra magamhoz térni... vár a házimunka meg egyebek :( holnap meg nappalos vagyok, ismét szép kis hétvége... Hát ez van, ez kell(ene) szeretni.

*******

21:05
hát asszem, én már csak úgy fogok a Tappancs kari történelmében megmaradni, mint fő rosszalkodó és rendetlenkedés-serkentő lötty-gyártó... :))) hmm... nem is rossz :)))
mondjuk itthon is sokat szoktam így rendetlenkedni, persze csak ilyen kis játékosan... nem is gondolnák rólam az emberek, hogy egyébként milyen komoly dolgokkal foglalkoztam meg foglalkozom most is...
De jobb is így. Itt rosszalkodhatok, az élet meg úgyis kemény, és így megvan az egyensúly, hogy egyiket sem vigyem túlzásba...

Egyébként ilyenkor még a munka is könnyebb lesz másnap, mert van valami jó, amire napközben a sok elszomorító dolog közben tudok gondolni, hogy ne legyek végképp depi... elég, ha csak erre a fórumra gondolok, és mindjárt jobb :)) csak az a baj, hogy ilyenkor néha el is mosolyodok rajta, és lehet, hülyének néznek, mert el nem bírják képzelni, mi a csodán mulatok én olyan jól :)) de kit érdekel :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat