Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Már megint szakad a hó...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Már megint szakad a hó...

23:32
Egész nap esett a hó.. vagyis amikor reggel lefeküdtem munka után, olyan fél 8 körül, akkor kezdett el szakadni, és amikor fél 3-kor felkeltem délután (azazhogy anyu akkor ért haza, és menni kellett vele boltba, hogy el ne csússzon), na szal akkor is esett, és még két órája is esett, amikor kinéztem utoljára az ablakon.. már csak az hiányzik, hogy ideérjen Nyírszőlősről az ónos eső, akkor végképp szépen fogunk kinézni..

Így is mehetek holnap autóval ebben a nagy hóban nyelvtanfolyamra.. holnap kezdődik, de nem akarom.. semmi kedvem még erre is járni külön.. már így sincs semmi szabadidőm.. csak egyszer legyen már vége ennek az izének..

Jaj, ma anyu akkorát nevetett rajtam :) majdnem hasra estem Frenki egyik szanaszét hagyott játékában (mert ugye őrült módon közlekedek itthon, csak rohanok, de nem nézek a lábam elé :P), és elkezdtem szépen megmagyarázni Frenkinek, hogy milyen dolog az, hogy szanaszét rakja a házban a játékait, és nem pakol el maga után stb :))) Frenki is csak nézett rám kerek szemekkel, mit akar ez az őrült (mármint én :D ), anyuból is kitört a nevetés :) na, erre elraktam az utamból az összes játékot, közben persze már én is nevettem, dehát fél óra múlva megint pontosan az utamban volt minden.. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat