Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Pórul járt tanfolyam

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Pórul járt tanfolyam

15:45
Ma nincs különösebben szerencsés napom..
Délelőtt 10-re elloholtam a fősulira, a "várva várt" angol nyelvtanfolyamra (ma indult volna..) Jön egy kiscsaj, kérdi, ki az aki már tanult angolt. 13 emberből 3-an felraktuk a kezünket. Na jó, akkor mi írjunk szintfelmérőt, a többiek akkor legyenek kezdők. Jó. Megírtuk. Azazhogy egy csaj a felénél visszadobta, ő inkább marad kezdő. Jó. Írjuk mi ketten. Én írom nagy lelkesen, erre másik csajszi is visszadobja, ő is inkább kezdő akar lenni, mert annyira nem megy túl jól neki.. Na mindegy, én kitöltöttem, bár innentől kezdve tök feleslegesen fáradoztam az egésszel. Azért megcsináltam, majd közölte velem kiscsaj, hogy így már nem tud velem foglalkozni haladóként (én már amúgy is nem is haladóra, hanem egyből a nyelvvizsgaelőkészítőre akartam járni..), és hogy sorry..
Hát ja.. ez az én formám.. Ha bezzeg nem tudnék egy mukkot sem angolul, akkor bizti mindenki haladó lenne :P áááá :( pedig amúgy jó lett volna ez az izé, mert nem lett volna drága, meg ha lett volna mellettem haladó, akkor kicsi csoportban lettem volna..

Na mindegy.. akkor majd megyek nyelviskola után kutatni.. csak nem tudom, hogy a váltakozó és változatos beosztásom mellett hol találok olyan sulit, ahol fogok is tudni normálisan járni.. merthogy itt csak heti egyszer kellett volna 4 órát járni, fixen szombaton, így még tűrhető is lett volna..

Ennyit az én szokásos szerencsémről, ami amúgy sincs..
Life is hard.. and I hate it..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat