Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Most csak röviden

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Most csak röviden

22:21
Hát most elég rövid leszek, de olyan írhatnékom van.. csak mennem kellene még vissza tanulni..
még szerencse, hogy amúgy érdekel a belgyógy, mert már rég utálkoznék.. csak az egész nagy vizsgaidőszaknak szegény Frenki issza meg a levét, miután most sokkal kevesebb időt tudunk rá szánni tesómmal.. hát valahogy csak átvészeljük majd ezt a kritikus két hetet, utána egy fokkal könnyebb lesz. Szegény kutya folyton játszani akar meg minden, de most nem tudunk akkor játszani vele, amikor ő akar, olyan rossz.. mondjuk ő mindig játszani akar :)

Amúgy túléltem egy "fantasztikus" MRSA-oktatást, ahol semmi érdekeset meg újdonságot nem mondtak el, viszont sorstárs kolleganőimmel, akikkel végigszenvedtük ezt a marhaságot, jól kinevettük ott hátul, ahogy a demons filmben a bácsik és nénik mosták a kezüket folyton :)) merthogy az egész oktatás a higiénés kézfertőtlenítést hivatott bemutatni..
Meg leszűrték a tüdőmet is.

Meg.. ja igen, összefutottam persze a vizsgáztató főorvossal is.. meg is kérdezte, hogy melyik napon megyek vizsgázni.. mondtam, hétfőn.. aszonta, majd akkor találkozunk.. naaagyon várom.. :( gondolom, már agyalja is kifelé a kérdéseket, amikkel végezni akar velem..
jajistenem..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat