Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Ejnye..!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Ejnye..!!

16:30
Hát ilyen még sosem fordult elő velem, mióta az eszem tudom... Mindig tudom, kinek mikor van szülinapja, névnapja vagy egyéb olyan napja, amikor illik felköszönteni a másikat. És pont ezt szúrom el!
Végül is nem is csoda, hogy ez most így történt, talán ha nem lennék olyan szórakozott, és hajtanék időnként a naptáron, ami még mindig júniusnál van nyitva (ez komoly!!), akkor ez most nem történt volna meg talán. Bár.. Nekem a Judit-nap úgy van az emlékezetemben, hogy az decemberben van, mert mindig olyankor köszöntök Juditokat már évek óta.
Bezzeg azt, ami velem (is) kapcsolatos, azt nem nézem így el (lsd tegnapi teveházassági napforduló)... azt tudom hangoztatni! Jó, hát drága kis tevehitvesem bizti örült a napok óta tartó lelkesedésemnek :P :)) Azt a napot lehetetlen is lett volna elfelejteni :)
Hát ezen már kár filózni. Most aztán úgyis jó alaposan megjegyeztem :/
Viszont szegény elfelejtett barátnőm szülinapját azt már úgyis tudom egy hónapja, hogy mikor következik, úgyhogy max egy áramkimaradás tud majd akkor megakadályozni abban, hogy felköszöntsem! Ahhoz még naptárat sem kell hajtanom, hogy tudjam :)

Na, most inkább megyek, és elbujdosok a munkahelyemre dolizni éjszakára...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat