Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Egy régi ügy

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Egy régi ügy

08:50
Elég nehéz most ezt a mai naplót megírnom... sokat gondolkodtam az éjszaka, és úgy döntöttem, hogy mégis úgy fogok lezárni egy régebbi ügyet, ahogy megtettem. Lehet, hogy nem is kellett volna ezt tennem, ez végül is olyan fura, hisz az illető ugyanúgy megbántott engem is és mást is, mint én őt, de... így legalább nem úgy fogok mostmár gondolni arra, és le tudom végre zárni azt. Nem szeretem az olyan lezáratlan, megbeszéletlen dolgokat.

Lehet, hogy ezt most így nem a nagy nyilvánosság előtt kellett volna leírnom, de most még ez is más... Most még valahogy ez is jó volt, ide megírni mindezt. Amúgy is eléggé lekódoltam ahhoz, hogy bárki is nagyon értse, mert a napló nyilvános ugyan, de az enyém. Magánnaplóba nem így jött volna le :)

*******

16:32
Na kezd szuperül alakulni a mai estém :)) nemrég beszéltük le a mai estét barátnőmmel, úgyhogy 6-kor megyünk is le a Plázához, ott lesznek/vannak a műsorok, megnézünk valami koncertet, meg széjjelnézünk kicsit, aztán utána megyünk fel az osztályra, ahol a két másik barátnőm pont éjszakás, ráadásul egyiküknek meg ma van a szülinapja is. Úgyhogy egy kicsit így azért együtt leszünk, aztán este onnan az osztályról élő közvetítésben egyenesen az orrunk előtt, sőt lehet a belépület tetejéről megnézzük azt a tűzijátékot is, ha már egyszer van, de így szuper lesz, hogy együtt leszünk :))

Na még kb egy órám van addig, aztán lassan kezdhetek készülődni.

*******

23:35
Szuper volt az estém :)))
Ennyit hülyülni, na ezt is csak mi tudjuk így négyesben a barátnőimmel :) Na de nem szaladok ennyire előre. Este felbaktattunk a Plázához barátnőmmel, ott voltak ilyen mindenféle programok. Nézegettük egy darabig a divatbemutatót (őszintén elismerem, csinosak voltak a hímnemű modellek...), aztán valami tánccsoportok táncikáltak ott, némelyik csapat egész jól. Csak ez meg olyan izé volt, mert olyan jó zenékre táncoltak, a nép meg abszolút nem mozdult a zenére, hát... Tiszta kín volt egy helyben állni, de a lábam azért kicsit megmozdult a zenére :) Bementünk még a Pláza épületébe is, fagyiztunk, meg bementünk a Rockyba, cd-ket, dvd-ket nézegetni, itt újabb kín, mert itt meg a Dirty dancing 2 zenéje ment...
na aztán ezt is meguntuk, és 9-re besétáltunk az osztályra, ahol dolizunk. Másik két szolgálatban lévő barátnőnk nagyon megörült nekünk, 2 perc alatt felforgattuk az osztály nyugalmát és csendjét :)) az ügyeletes orvos elég mérgesen nézett ránk, de kit érdekel az ilyesmi :) még egyszer felköszöntöttük szülinapos barátnőnket, aztán végül befutott még két kolleganő, meg ott volt még ügyeletben a főnővér is, úgyhogy kollektíve megnéztük a tűzijátékot remek kilátásból a negyedik emeletről, tömeg nélkül, remek hangulatban :) pár beteg is csatlakozott hozzánk, meg az ügy. orvos is. Annyira nem volt nagy szám maga a tűzijáték, de a csapat jó volt :)
még beszélgettünk picit, de aztán csak eljöttünk, hogy a műszakosok azért tudjanak dolizni, meg azért nem valami nyerő dolog késő éjjel hangoskodni sem.
De hazafelé jövet még jó nagyot beszélgettünk, jó volt... :))

Na itthon meg betettem pár kazit, hogy azért levezessem zene- és táncigényemet :)) Mostmár azért menni kellene aludni, jó mozgalmas volt a mai nap, meg eléggé a sötétben pöntyögök itt, mert nem akarok másokat zavarni a fényekkel sem, a család itthon maradt része már alszik.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat