Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Mindjárt karácsony!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Mindjárt karácsony!

23:35
Hát karácsonyig már nem lesz időm több naplót írni, úgyhogy most gyorsan írok egy kicsit ide is.

Jaj, úgy várom már a holnapot :)) igaz, hogy megyek majd dolizni, de holnap lesz a barátnői karácsonyozás! komolyan, jobban szeretem, mint a családi karácsonyozást.. mondjuk nem is csoda, dehát ebbe nem is megyek most bele.. szóval már irtó kíváncsi vagyok, fognak-e egy picit is örülni az ajándékoknak barátnőim :)

Asszem viszek éjszakára pár illatmécsest is vagy valami hasonlót, sztem barátném is fog hozni, legalább ennyi karácsonyi hangulatunk legyen.. mikor múltkor is éjaszakások voltunk 24-én éjjel, olyan jó volt, gyertyát gyújtottunk, kis karácsonyfa stb.. :) annyira nem is volt gáz dolizni. Kíváncsi vagyok, az osztály karácsonyfája áll-e már, vagy pont mi leszünk a szerencsés műszak, aki díszíthet :)

Egyébként roppantul nem haladok ezzel a csodálatos sebészettel meg menedzsmenttel, egyik hülyeségebb mint a másik.. a belgyógy nehezebb volt, de legalább érdekelt.

Amúgy jellemző: este amikor jöttem haza autóval, szó szerint az orrom hegyéig sem láttam el a ködtől, most meg mindjárt süt a hold.. jó hideg lesz már megint..

Na most nincs több ihlet, szal mennem kellene aludni. Már megint csak én virrasztok itt a gép mellett..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat