Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Szabadnap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Szabadnap

Jól elaludtam ma... :) Ilyet, fél 10-kor kelni!! :)) Persze most jó álmosnak érzem magam, kellett nekem lustizni! :) De nem baj, olyan jólesett. Amúgy sincs ma semmi dolgom, heverészhetek itthon egész nap :P Igaz, a csekkeket be kellene fizetni, be kellene rakni egy adag mosást, a fősulira is jó lenne bemenni megnézni az utolsó vizsgám eredményét, mert holnap-holnapután dolizom :( , és nem fogom tudni megnézni. Ja és takarítani sem ártana, a konyha kész kupi, nem tudom, hogy apám hogy képes mindig ilyen dágványt hagyni maga után?!

Hát, ahogy elnézem, mindjárt be leszek táblázva egész napra... :( Nem is filózok ezen tovább, mert eszembe jut mindjárt még valami :)

Hitvesem is írt tegnap a naplójába! :) Sőt feltett az egyik cicájáról egy képet :) Ari :) Jól eldumcsiztunk tegnap, kár, hogy a vihar közbeszólt... A viharnak csak annyi haszna volt, hogy jól felfrissítette a levegőt :)

Hú, még a virágokat is meg kellene öntözni meg rendbe szedni egy kicsit, kicsit szomjaznak...

Na megyek dolgomra... Kellett nekem elaludni :/


*******

13:25
Na végeztem is ezzel a "sok" teendőmmel.
Virágzik az egyik kaktuszom!! :) csak azért örülök neki ennyire, mert már vagy két éve vettem, de idáig még egy szem virág sem volt rajta. De most! Gyönyörű apró lila virága van! :))
Ja, azt viszont nem értem, hogy az a vizsgám, ami hétfőn még ötös volt, az ma már csak négyes... Ezt magyarázza meg valaki! Ma megnéztem a Neptunt, és már csak négyes volt beírva a vizsgaeredményekhez. A másik vizsga még nem volt rajta, szóval...
hmm.. mire beírják az indexbe, már csak hármas lesz belőle... :( mire elvégzem a fősulit, meg már csak kettes??!!!
Hát erről ennyit...


*******

20:36
Na, túléltem a Tesco-t... rettenetes, ami az utakon folyik, az emberek úgy vezetnek, mint az őrültek. Szörnyen oda kell figyelni.
Kaptam anyutól egy kis helyes válltáskát, csak úgy, úgy megörültem neki :))
Na mára ennyi voltam, holnap munka van...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat