Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
"Bölcs meglátások"

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
"Bölcs meglátások"

10:00
Na én meg jól elhanyagoltam szegény kis naplómat... Igaz, most sincs rá sok időm, na nem baj. Végül is amúgy sem történt velem semmi eget rengető dolog, amiről annyira érdemes lett volna írni, szóval :)

Viszont a tegnap estém azért a vártnál jobban sikerült. Bár picit féltem tőle, hogy nehogy megint valami izét csináljon az a "kedves" valaki, de szerencsére nem volt semmi ilyen.
Úgyhogy mivel meg ráadásul magamra maradtam a szobámban is, még jól el is foglaltam magam :) végigcsináltam egy teljes aerobik-edzést, mert a hétvége óta az eléggé el volt hanyagolva, aztán tévézés után nekiültem zenét hallgatni meg rejtvényt fejteni, bár inkább elmélkedtem egy csomó dolgon, mint hogy annyira a rejtvényen agyaltam volna... hogy min filóztam, azt most inkább nem írom meg ide...

Viszont találtam pár "bölcs" irományt a rejtvényújságban, na azt beteszem ide, attól ugyan nem nő a naplóm színvonala, viszont lehet rajta mosolyogni :) tehát:

" Bölcs meglátások

# Az embert azért áldotta meg Isten képzelőerővel, hogy lássa, milyen lehetne, és azért áldotta meg humorérzékkel, hogy el tudja viselni, amilyen.

# Az orvostudomány abból áll, hogy szórakoztatják a beteget, mialatt a természet meggyógyítja.

# Diplomata az, aki úgy tud elküldeni melegebb éghajlatra, hogy alig várod az indulást.

# Ha nem akarsz alkoholmérgezést kapni, ne igyál mérgezett alkoholt.

# Ha úgy nézel ki, mint az útlevélképeden, minden bizonnyal szükséged van a nyaralásra.

# Igazi úriember az, aki macskának nevezi a macskát még azután is, hogy megbotlott benne, és hasra esett. "


Na, ehhez csak annyit, hogy inkább nem szeretném azért kipróbálni, hogy diplomata vagyok-e, mert senkit nem szeretnék elküldeni melegebb éghajlatra :P :))

Na most megyek, mert millió dolgom van, már rég nem is a gép előtt kellene lennem. Ma szülinapozunk nagypapámnál, úgyhogy mindjárt megyek ajándékot vásárolni neki a család nevében, meg rajtam maradt a lépcsőház kipucolása is, be kellene mennem a fősulira is mostmár, hogy mikor szándékoznak megtartani az első fejtágítást, meg lehet még barátnőm is rámcsörög, hogy menjünk el ide-oda, szal...
Plussz csütörtökön nappalos leszek, pénteken éjszakás, meg szombaton is éjszakás, na ez így jó sűrű lesz, hát ez van...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat