Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Hajtás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Hajtás

20:17
Na ez a mai nap is úgy ment el, mintha nem is lett volna... És még egy csomó mindent meg sem csináltam ma, pedig tényleg nem szórakoztam..

Na jó, délelőtt a barátnőmnél voltam, de végülis az sem volt úgymond felesleges, mert pár helyen voltunk a belvárosban mindenféle ügyekben, és kellett a kocsi is, meg így végre sikerült az ő cicájáról is képeket csinálni náluk.
Aztán délben hazajöttem, házimunka, főzés stb, aztán a kutyázás után meg nekiültem a pszichódoga maradékának. Mostanra lettem kész... közben csak addig nem azt csináltam, amíg a képeket rendeztem be a gépbe meg mail-re.

Pedig.. megfogadtam, hogy ma többet lazítok, mert még éjjel is úgy éreztem, kalimpál a szívem, vagyis éreztem, hogy van, még a végén szívbeteg leszek itt vagy mi.. Nem tudom, most mennyi lehet a vérnyomásom, de..

Pedig a holnap sem lesz semmi, délelőtt megpróbáljuk csoporttársammal elintézni a pedagógiagyakszit, vagyis hogy bemehessünk annak a csoportnak a foglalkozására, mármint ha lesz. Aztán délután is még csomó minden várna rám..
Remélem, a hétvége nyugisabb lesz.. Bár.. ha most nem csinálom meg az ápterveket is, amit be kell adni, akkor sosem.

Még hogy menjek a fősuli után egyetemi ápolóképzésre is.. ezt nem gondolhatják komolyan.. persze, mert nem nekik kell ezt csinálni..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat