Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Temetés

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Temetés

21:27
Nagypapa mostmár nagyi mellett van a sírban.. örökre.. Annyira szörnyű volt a tegnapi nap.. rá kellett döbbennem, hogy tényleg nincs visszaút, hogy ez már megmásíthatatlan és örök.. Úgy hiányoznak mindketten, és ez most kétszer olyan rossz volt, mint amikor két éve nagyit temették, mert mintha most mindkettőjüket temették volna egyszerre, újra, olyan volt.
Annyira szörnyű volt, amikor megláttam az urnát, meg előtte a koszorút, szinte mellbevágott, hogy tényleg nincs többé.. asszem, akkor esett le igazán.. az összes két hét alatt el nem sírt könnyem akkor tört ki, eléggé ijesztő lehetett, mert idáig tartottam magam. Bár sírni is olyan hiábavaló, az nem hozza őket vissza...

Hát... egyedül az volt kicsit nyugtató, amikor a két barátnőm átölelt és vigasztalt.. nem is tudom, mi lenne nélkülük..

Frenki is.. ma voltunk vele az állatkórházban, mint kiderült, tályog nőtt a két lábujja közé, meg kellett nyitni. Szegény Frenki olyan nyugtalan volt, meg nem akarta engedni megnézni a dokinak a lábát, úgyhogy el kellett kicsit kábítani, bár végül amúgyis kábították volna, hiszen meg kellett nyitni azt az izét.. Szegény másfél óráig aludt utána, vagyis nem is úgy aludt, mint szokott, hanem csak olyan bódult volt szegénykém. Mikor nagy nehezem végre magához tért, úgy nézett ki, mint akit kiütüttek, meg úgy ment dűlöngélve, mint a részeg, elég riasztó látvány volt.. De mostmár vígan rohangál, szerencsére nem fáj neki a lába, vacsizott is szépen, szal reméljük, hamar rendbejön... Kapott antibiotikumot is, kétszer kell neki adni tablettában. Szegényke...

Na most megyek is, semmi kedvem úgy semmihez.. holnap meg már menni kell dolizni, pedig.. így nem tudom, hogy leszek "kedves nővér", sztem sehogy, de már nem is érdekel..

*******

21:55
amúgyis.. olyan rossz érzések kavarognak bennem.. düh, harag, szomorúság, keserűség, reménytelenség.. és nem tudok ezekkel az érzésekkel mit kezdeni..
miért mennek el azok, akiket úgy szeret az ember?! miért nem a rossz tűnik el??



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat