Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Kezdek megint átmenni gagyiba..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Kezdek megint átmenni gagyiba..

22:11
hmm.. asszem, megint elkezdődött nálam a szórakozott, gagyi agyú vizsgaidőszakos viselkedési forma.. kissé korán, máskor azért tovább bírom ép ésszel :)

Ma ugyanis egész délután úgy hordtam tudtomon kívül a pulcsimat, hogy az eleje volt hátul.. csak akkor tűnt fel, hogy valami nem oké, amikor este kutyasétáltatáshoz át akartam öltözni, és csodálkozva néztem, hogy miért is olyan szürke ez a pulcsi, amikor itt mintának kellene lenni :) akkor esett le, hogy talán nem fordítva kellene hordanom ezt az izét :)
mondjuk az is poén az egészben, hogy másnak sem tűnt fel, hogy én hogy vagyok öltözve.. igaz, nem is nagyon tartózkodtam az ágyamon kívül máshol (ott tanulok ugyanis).

Bár.. nem is csoda, ha megkergülök.. ilyeneket tanulok éppen, csak egy kis ízelítő:
"Myelodisplasias syndroma:
Az MDS klonális vérképzőszervi betegség. Ineffektív haemopoesis, változó súlyosságú perifériás cytopeniával, dysplasias morfológiával. Változó gyakorisággal és időtartam után bekövetkező, többségében AML transzformáció, vagy a citopénia következtében kialakuló fertőzés vagy vérzés. Cytogenetikai eltérés 90 %-ban. Korlátozott terápiás lehetőségek. Fokozott apoptosis elsősorban az alacsony blastarányú kórképekben, mértéke a progresszióval csökken (c-myc, bcl-2, haemopoetikus mikrokörnyezet szerepe)"
Az osztályozást inkább már nem is részletezem :)

Szal ilyen izéket tanulok, már zsong a fejem tőle teljesen.. jesszus, könyi csak gasztroenterológiát húzzak majd hétfőn, amihez még talán konyítok is valamit.. bár úgyis belekérdez majd a hematológiába.. ááá :/

Inkább megyek is aludni... kész hulla vagyok, és még hol van a vége..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat