Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
A szokásos munkahelyi téma...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
A szokásos munkahelyi téma...

22:15
Unom már... a munkahelyemen már megint nem volt jobb téma, mint hogy mikor megyek már férjhez.. Hát ha azt hiszik, hogy nekem ettől majd húdejó lesz, hogy még ott is ezt kell hallgatnom, akkor tévednek..
Hát most mit csináljak, ha még nincs férjjelöltem úgy konkrétan?! Majd lesz.. Az eddigi 24 évem már amúgy is tönkre volt téve szüleim házassága miatt, hát semmi kedvem nincs a további huszonakárhány évemet tönkretennem egy esetleges elkapkodott rossz házasság vagy kapcsolat miatt. Persze hogy szeretnék férjhez menni, de ahhoz senkinek nincs semmi köze, hogy kihez és mikor. Meg semmi kedvem folyton kolleganőim férjjelölt-ajánlatait végighallgatni. Hát ha olyan béna lennék, hogy nem sikerül egy pasi figyelmét felhívnom magamra, mert visszahúzódó vagyok, akkor úgy kell nekem. Én mindig is visszahúzódó voltam, és már az is maradok, és voltak így is pasijaim, és talán lesznek is, én megváltozni már nem fogok nagyon ilyen téren, ha idáig ez nem sikerült. Ha kellek valakinek, akkor szeressen ilyen visszahúzódónak is, amilyen vagyok. Amúgyis az is viszonylagos, hogy mikor és mennyire vagyok visszahúzódó, mit tudják azt.. Attól, hogy a munkahelyen nem vagyok a középpontban, nem kell rögtön mindenféle következtetéseket levonni. Hát csak alaposabban meggondolok mindent, ehhez meg csak jogom van talán.. Ez meg nem feltétlenül jelent egyet a visszahúzódás fogalmával, nem?

Nnna!! :))

Ez a következménye, ha az ember egész nap szexközpontú kollegákkal van összezárva :) már megszoktam, és amúgysem, de most valahogy sok volt belőle a mai nap :)

Amúgy meg semmi lényeges nem történt a napokban, azon kívül, hogy doliztam meg aludtam utána.

Barátnőm végülis nagyon örült az ajándéknak még így sérülten is. Rendes volt tőle nagyon. Meg volt nála pár napig egy kis elárvult cica, nagyon tündéri volt, de mostmár új gazdikra talált szerencsére a picurka :)

Jesszus, már mennyi az idő...

*******

22:58
Vagyis inkább nem is a visszahúzódást mondták, hanem hogy legyek rámenősebb...
köszönöm :))
Amúgyis még pár ilyen műszak, aztán majd kinyitom én is a számat, aztán rögtön kiderül, visszahúzódó vagyok-e!! :P
Idáig is csak az illem tartott vissza..

23:25
Amúgyis csak mérgemben írtam ezt az egész "visszahúzódós" izét :P Csak rögtön kijövök a sodromból, ha még csak rá is gondolok a folytonos piszkálódásra :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat