Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Teljes a felfordulás itthon

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Teljes a felfordulás itthon

16:45
Apám meg az egyik munkatársa elkezdte festeni a nagyszobát... Rettenetes, ami itthon van, a fél nagyszoba a mi szobánkban van, a nagyban pedig tiszta porfelhő száll, ugyanis még csak a fal előkészítésénél tartanak, egész délután azt csiszolták. Szegény Frenki meg be van csukva most a konyhába, mert ki-be járna különben, és hát... Mondjuk délelőtt el is vittem egy jó kis extra sétára, hogy ne legyen azért olyan rossz neki, meg majd este is megy, ha már nyugisabb lesz itthon a légkör, de.. sajnálom szegényt.
Meg azt sem tudom, mikor fejezik majd be ezt az egészet. Ahogy anyu mondta, most valami izétől szárad a fal, ki tudja, még mikor kerül rá a végleges festék. Csak hát így meg sem lehet mozdulni sehol sem.

Ráadásul elkezdett fájni a bal csuklóm, amelyikben tavaly télen ínhüvelygyulladásom volt. Csak tudnám, mitől, hiszen nem csináltam vele semmi olyat. Tavaly is vizsgaidőszakban jött ki rajta az ínhüvelygyulladás, amikor nem is dolgoztam vele, meg egyáltalán nem is volt megerőltetve. Most minden télen ez lesz?? Még gépelni is alig tudok most.

Hát most semmi értelmeset nem lehet csinálni itthon... Segíteni sem tudok semmit, mert vannak ott elegen. Amúgy is tiszta hangzavar van... Apám munkatársának iszonyat, milyen hangos a beszéde.

Mindjárt megkérem egyik netes húgomat, hogy "robbantsa" már fel a nagyszobát :) meg hátha másik netes húgom megmondja nekem jövőbe látással, hogy mennyi ideig tart még ez az állapot :))

*******

18:41
Na apámék este fél 6-kor félbehagyták a munkát, holnapig el van napolva. Nagyjából visszapakoltunk a nagyszobába, mostmár Frenki is itt van, kárpótlásul magkapta az új labdáját, meg sétált is szegényke. De már nagyon lelkes, jól elfoglalja az új labdája, remélem, nem szedi szét máris :)

*******

20:55
Tök jó, ha az embernek olyan ari netes kishúgai vannak, mint nekem.. :))
Meg végre hitveském is kicsit többet tudott most itt lenni...
Frenkivel meg végül fociztunk egy kicsit, bár sokat nem mertünk, mert akkor rögtön kikapunk. Na megyek mostmár, újabban 10 után már alszok, reggel meg hajnalban nyílik ki a szemem. Ha kicsit tovább tartana a szabi, még a végén normális életvitelű emberke lenne belőlem... Csak sajnos holnap már éjszakás vagyok, szal erről ennyit.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat