Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Kiszámíthatatlanság

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Kiszámíthatatlanság

10:40
utálom, amikor nem én irányítom a saját életemet.. mostanában mindennek van beleszólása, csak pont nekem nem..

arról a "valakiről" továbbra sem fogok morogni itt, a lényeg, hogy már megint akadályoz abban, hogy normálisan fel tudjak készülni arra az átkozott és rettegett belgyógyvizsgára.. még ha csak olyan szinten is, hogy miatta nincs áram itthon.. és téma ezennel le is zárva, mert ha visszaolvasom a naplót, nincs kedvem róla még olvasni sem..

szal az alaphangulatom most teljesen negatív.. amúgy csak azt tudnám, mitől vagyok egy végigaludt éjszaka után korán délelőtt olyan hulla, mintha kb éjszakáztam volna.. ezek után holnap menjek megint nappalra dolizni, utána meg egy vacak munkahelyi buliba, ahová egyre jobban nincs kedvem menni.. de ha meg azt mondom, hogy nincs kedvem, egyből lehurrog egy csomó mindenki, hogy mi az, hogy nem megyek.. lehet igazuk is lenne, hiszen újabban sosem megyek sehová..

és nemcsak sosem megyek sehová, hanem sosincs semmire időm.. és már ki sem tudom számolni előre, hogy vajon miket tudok megcsinálni egy nap, hiszen folyton közbejön valami vagy valaki, ha más nem akkor.. "ő".. és tessék, jövő héten barátnőmnek szülinapja, és még mindig nem tudtam neki ajándékot nézni, hiába találtam már ki kb 1000 éve, hogy mit is fogok neki adni meglepinek.. na a karácsonyról meg ne is beszéljünk.. azzal meg már azért is vagyok bajban, mert csak az egyik barátnőmnek van meg az ajándék, a másik kettőnek meg még ötletem sincs, hogy minek örülnének.. egyszerűen nem tudok csak úgy venni valamit, hogy legyen ajándék, mert végülis azt is meg lehetne tenni, viszont mostanában a suli miatt olyan ritkán találkozom velük, hogy még egy jelzést sem tudok felfogni, hogy mit is szeretnének..

szal ez már szörnyű, hogy mostanában minden csak úgy történik, és nekem semmi beleszólásom nincs a dolgokba..

ja és most nem tudom, hogy hogy és mikor leszek TC-n, de nem kell megijedni, ha nagyon nem leszek.. péneteken már bizti nem jövök ide majd, de amúgyis lehet hétvégén sem.. de ezt sem tudom még előre.. áá :(

legalább annyi pozitívum történt, hogy legalább a konzulenseim a szakdogámhoz már megvannak.. és tök rendi volt a főorvos, akit felkértem hétfőn, még olyan érzésem is volt, mintha örült volna neki.. na majd kiderül, mi lesz ebből.. de most megyek is tanulni, meg.. de sok dolgom van még..
de nem is.. előbb csakazértis hallgatok egy kis zenét, meg aerobikozok egy kicsit, meg telefalom magam csokival utána, ha már nem vagyok boldog, akkor legalább egy kis mesterségesen legyártott boldogsághormon legyen bennem.. ja, ez most a készátverés-só :( hát ez van..

*******

na ez jó :) lehet ezért vagyok én tök sovány, merthogy szeretek sokat aludni??

"kutatók igazolták, hogy a rendszeresen öt óránál kevesebbet alvók szervezetében olyan hormonális változások történnek, melyek elhízáshoz vezethetnek... a rendszeresen öt óránál kevesebbet alvók szervezetében átlagosan 15 százalékkal magasabb a ghrelin mennyisége, és 16 százalékkal alacsonyabb a leptin szintje, mint a nyolc óránál többet alvók esetében.

Az alacsony leptin- és magas ghrelinszint fokozott étvágyat eredményez, melyet kevésbé követ jóllakottságérzet, azaz az illető gyakrabban érez késztetést egy kis falatozásra."

Ha nem alszok egy hétig, akkor hízhatok pár kilót?? :D dejóó :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat