Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Végre

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Végre

20:40
Végre ma már jobb a kedvem, bár apám már megint őrjöng a konyhában, de már valahogy ez sem tud izgatni, mert olyan szupi napom volt ma :)

Reggel 9-ig aludtam, aztán fél 10-kor hívott a barátnőm, hogy menjünk inkább délelőtt ki a piacra venni pár dolgot (szőnyeg, zokni stb). Úgyhogy 10-kor be is vágtuk magunkat az autóba, aztán "kirobogtunk" a piacra. Olyan nagy volt a forgalom, hogy lépésben mentünk... Na mindegy, kint szépen nekiálltunk szétnézni a tömegben, de végül is sikerült szép kis szőnyeget találni :)
Aztán spuri haza, megebédeltünk, aztán csak kimentünk a Bujtosra is kicsit napozni, mert másra erőnk már nem volt a délelőtti menet miatt. Meg amúgy is úgy fújt a szél, hogy csak elvitte volna a tollaslabdát.
Úgy 4-re értem haza, de csak átöltöztem, azután irány a kórház, mert nálam volt kolleganőm névnapi ajándékocskája, úgyhogy mentem be felköszönteni a kollegák nevében, persze a kollegák is jelen voltak páran (hát nem túl sokan..)
Este 6-ra értem haza, de akkor meg szólt tesóm, hogy a gépen valami vírust irt éppen, alig tudta kiszedni a gépből...

Szóval jó kis mozgalmas napom volt, de jó volt :) sikerült egy árnyalattal ismét barnulni, mire itt a nyár vége, talán még színem is lesz :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat