Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Agyilag zokni

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Agyilag zokni

22:35
Még csak kedd volt ma, de én már belefáradtam ebbe a sulis marhaságos hétbe... a fenekemem lassan nyomási fekély fog kialakulni a folytonos üléstől, az agyam meg.. már semmit nem képes felfogni ilyentájt..

Na mindegy. Ma megtanultuk a csodálatos átlagos eltérést, szórásnégyzetet és társait statisztikából, azóta vagyok ilyen zokni agyilag, de legalább a számításokat már értem. Holnap meg már fogalmam sincs, milyen óráink lesznek, talán sebészeti betegápolás.. majd csak jön valaki órát tartani..

Reggel meg egy idióta bele akart száguldani az autómba, ugyanis nem volt türelme kivárni, hogy mikor tűnik el az összes autó arról a védett útról, amelyre rá akart nagy ívben balra kanyarodni. Szal történetesen mégsem várta ki, inkább az én szabályosan haladó és elsőbbséget élvező kocsim elé vágott, még jó, hogy nem mentem gyorsan a köd miatt, és vészfékkel még sikerült megállni, hogy ne rohanjak belé.. ha nem tiltanának ki a tc-ről miatta, most káromkodnék is rá valami fergetegesen szépett.. mondjuk az anyját már elsőre leszidtam, dehát..

Na én megyek aludni, hogy holnap ne kelljen az összes szünetet és unalmasabb órarészt alvással töltenem az iskolapadban.. ma egész nap rajtam mulattak a többiek, hogy miért szundikálok én ennyit. De hát most micsináljak, ha olyan jóó szundizni kicsit :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat