Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Majdnem...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Majdnem...

12:30
huhh... hát majdnem tényleg komolyan gondoltam ezt a "nem jövök ide többet"-dolgot... még jó, hogy az embernek vannak itt jó barátai, akik visszarántják az embert a normális kerékvágásba, ha ilyen butaságokat beszél... meg ilyen kis izéke...
nem mintha ez a tevézés annyira az életem célja lenne, sőt, de azért olyan jó egy kicsit idejárni egy kis eszmecserére :)

na mostmár megyek a saját dolgomra. aztán igyekszem legközelebb valami kis vidám naplóbejegyzést megejteni :) ahogy barátnőm mondaná, fő az optimizmus :P :))
(remélem, jól idéztem? :) )

*******

21:00
hát most kicsit jobb kedvem van... asszem mégis a nevetés a legjobb orvosság :) jó, hát nem lehet örökké Mr. Bean-t nézni, hogy vidám legyen az ember, de ez most jó volt, fél órán át folyamatosan nevettem.. :) meg délután is végre tudtam pihizni egy kicsit, ez sem ártott meg, azért elég fárasztó volt a péntek-szombat éjszakázós dupla műszak.
délután meg megnéztem a Halhatatlan szerelem végét. kár, hogy csak a közepe-vége táján kapcsolódtam be, bár már nem is tudom, hányszor láttam ezt a filmet, olyan szép... én is ilyen örökké tartó szerelmet szeretnék.. persze nem szeretnék 50 évet várni rá, mint a filmben :) ja, én a romantikus lélek.. :) legalább ezt az AL-on levő jellemzőt nem hazudtolom meg, ha már a vidámságot igen... de igyekszem azon lenni, hogy vidám is legyek.
úgyhogy el is határoztam, hogy mostantól sokat fogok nevetni: :))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat