Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Negyed évszázados lettem :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Negyed évszázados lettem :)

20:59
Na amíg msn bácsi szépen kidobott a csetről boldog 25. szülinapom alkalmából, gyorsan összedobok egy kis naplót :) amúgy jellemző: miért pont szülinapomon lenne jó az msn, amikor máskor nem vacakol így.. hát mindegy, ilyen sorsra jutottam. Még jó, hogy tegnap volt egy nagy msn-tali, úgyhogy annyira azért nem szörnyű :P

Szal szülinap.. háát, semmi különös.. reggel felkeltem, aztán pár perc után csak megvilágosodtam, hogy itt ma szülinap van :) jesszuskám, negyed évszázados vagyok.. 25 év múlva már fél évszázados leszek, és vén csotrogánynak fognak hívni :P :DD szal addig még van hátra 25 évem, gyorsan ki kell használnom..

Amúgy tényleg semmi különleges nem történt annyira, kaptam gyönyörűszép virágokat, ha napló néni úgy akarja, fel is töltök most egyet kivételesen róla, hagy legyen a mai napló dekoratív is :) meg kaptam fini tortát, meg megkaptam a digitális gépem "másik felét" :)) csak mert így volt a megállapodás, hogy ez szép nagy ajándék karácsonyra, és így jelképesen kapom meg szülinapomra is :) amúgyis olyan mindegy, kapok-e ajándékot, nekem az szokott többet jelenteni, ha csak pár köszöntő szót küldenek felém.. hát ja, idén is volt egy kis hiányosságom ebben, de már tapasztalatból tudom, hogy ami késik, nem bizti, hogy múlik.. remélhetőleg. Majd meglátjuk :)
Végülis.. idén annyival volt jobb, hogy itt a neten jó sokan felkösziztek, tök jó :) ami rosszabb.. hát ez az első szülinapom, hogy már egy nagyszülő sincs.. hát igen, de most inkább arra gondolok, hogy ők is biztos gondolnak rám valahonnan :) nem szabad szomorkodni.

Délelőtt egyik barátnőm is felköszizett, kaptam helyes kis békás kaspót, annyira ari :)) de hogy barátnőm egyik macsója milyen hiperaktív!! Bár fél órára sikerült elaltatnom, addig nyugiban volt :)

Jujj, meg tesómtól két szupi cd-t is kaptam :)) most is itt duruzsol a fülemben a jó kis zene :)

Na az msn csak nem akar visszajönni, szal úgy látszik, hogy a mai szülinapi dumcsi elmarad. Így jártam :/

Kiszámoltam, hogy a napokban volt a tevémnek is az egy éves szülinapja.. öregszünk mindketten :) asszem, mostmár nem húzom az időt szövegeléssel, msn nincs, én meg megyek mára akkor. És köszönöm mindenkinek a szülinapi jókívánságokat, képeslapokat, egyebeket, nagyon jólesett!!! :) nem lehetne holnap is szülinapom? ;)

##### HAPPY BIRTHDAY!!! #####



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat