Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Utolsó napló az évben

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Utolsó napló az évben

09:57
Fogalmam sincs, hogy holnap jutok-e naplóíráshoz, de valszeg nem, úgyhogy inkább gyorsan meg is ejtek egy kis utsó 2004-es naplóírást. Ha mégis tévedtem, és írok holnap is, bocsika :))

Emlékszem, régen ilyenkor a kis hagyományos kézzel írt naplómban mindig elkezdtem nosztalgiázni, hogy mik is voltak a jó meg rossz dolgok úgy nagyjából az adott évben.. háát, nem is tudom, sztem ez senkit sem érdekel, úgyhogy ezt most mellőzném is :)

A tegnap meg olyan jól telt el végülis este.. filmnézés, cset, zenehallgatás.. csupa olyan jó és kellemes dolog, amire mostanság nem jutott időm. Ma meg egy kis takarítás vár rám, dehát már szörnyű kupi gyűlt össze, kész papír- meg könyvhegyek vannak mindenfelé, mert csak a vizsgák jöttek, elrakni sem volt időm mindent szinte.

Amúgy ez az újévesdi.. nem tudom, nekem sosincs olyan érzésem, hogy most valaminek vége, meg hogy valami új jön.. még ilyen hülye újévi fogadalmat sem szoktam tenni. Amúgyis mit fogadjak meg? Amit változtatni kell, azzal sosem szoktam várni egy évig, hogy majd akkor jövőre :)

Na asszem ennyi mára.. Semmi nagy egetrengető újévi izé nem jut az eszembe, úgyhogy BOLDOG ÚJ ÉVET!! :)) persze azért még lehet leszek szilveszterkor, na majd kiderül. Úgyis 600X szoktam mindent kívánni, meg 600X elköszizni.. lehet ezt kellene megfogadnom, hogy jövőre csak egyszer kívánok bármit is ;) na jó, ez csak vicc :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat